Δουβής: «Θέλουμε μια ΑΕΚ ελληνική, που θα παίζει Ευρώπη, στο δικό της γήπεδο»

Δουβής: «Θέλουμε μια ΑΕΚ ελληνική, που θα παίζει Ευρώπη, στο δικό της γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannias-aggelopoulos-douvis-karer-γιαννιας-αγγελοπουλος-δουβης-καρερΤα μεγαλεπήβολα σχέδια που υπάρχουν στην ΑΕΚ για το μέλλον της ομάδας ανέλυσε ο Σταύρος Δουβής σε συνέντευξη του. Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της «Βασίλισσας», ο παράγοντας που «τρέχει» όλο το πρότζεκτ της νέας εποχής, ήταν ξεκάθαρος για όλα: για τη δημιουργία μιας ελληνικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, για την ευρωπαϊκή προοπτική από την επόμενη κιόλας σεζόν, για την ανάγκη εύρεσης μόνιμης έδρας για την ΑΕΚ.

Ο Δουβής δεν έκρυψε πως είναι ενθουσιασμένος από τον κόσμο και πολλές φορές επανέλαβε, πως: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον κόσμο. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο, που την αγαπά, δεν την άφησε ποτέ μόνη της. Αυτό μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε. Πρέπει να ξέρετε, πως η δουλειά που γίνεται είναι σωστή σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κάτι που δεν θα έχει στέρεες βάσεις. Ο Αγγελόπουλος δεν είναι μόνο φανατικός ΑΕΚτζής, αλλά ένας καλός επιχειρηματίας που θέλει όλα να λειτουργούν σωστά», τόνισε στον ΟΤΕ TV ο ιθύνων νους της ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη άλματα προόδου, αλλά ο Δουβής έδειξε πως δεν υπάρχουν φραγμοί στα όνειρα. «Θέλουμε μια ελληνική ΑΕΚ, με κορμό από Ελληνες παίκτες. Με μπασκετμπολίστες νεαρής ηλικίας, όπως είχε γίνει και το 1995 με τα παιδιά από τις μικρές εθνικές που στελέχωσαν και έκτισαν την πρωταθλήτρια ομάδα. Όπως γνωρίζουν όλοι, το πρότζεκτ που αναλάβαμε άρχισε να τρέχει από τα μέσα Οκτωβρίου, με πολύ στενά χρονικά περιθώρια. Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό, οι παίκτες μαθαίνουν ο ένας τον άλλο. Είναι λογικό να έχουμε κενά σημεία, τώρα μαθαίνουν να λειτουργούν ως ομάδα οι παίκτες. Αλλά έχουμε υπομονή».

Οι πιο σημαντικές αναφορές του Σταύρου Δουβή αφορούσαν το θέμα του γηπέδου, αλλά και την ευρωπαϊκή προοπτική της «Βασίλισσας». «Εάν είχαμε δικό μας γήπεδα όλα θα ήταν καλύτερα. Το ΟΑΚΑ έκλεισε την τελευταία στιγμή. Έχουμε βολευτεί, αλλά θα θέλαμε να έχουμε δικό μας γήπεδο. Τα τελευταία πέντε χρόνια γυρίσαμε κάθε γήπεδο ανά την Αττική. Στόχος είναι να λύσουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το θέμα. Εάν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη σεζόν θα το έχουμε λύσει», τόνισε ο Δουβής, αφήνοντας να εννοηθεί πως το Γαλάτσι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Οσον αφορά την Ευρώπη, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ είπε: «Προφανώς είναι πολύ σημαντική η Ευρώπη. Δεν είναι απαραίτητη η κατάληψη της τρίτης θέσης. Αυτή την εποχή υπάρχουν διεργασίες σε Ευρωλίγκα και ΦΙΜΠΑ. Η ΑΕΚ πρέπει να δηλώσει παρουσία στα μεγάλα σαλόνια, να έχει λόγο σε όσα συμβαίνουν».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X