Ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ. της Super League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

superleagueΣε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Στα γραφεία του συναιτερισμού συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε ένταση (για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο) η συνεδρίαση διακόπηκε και αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αποχώρησαν επίσης οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού.

«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου» πρόσθεσε.

Το λερωμένο σακάκι του Φώτη Κωστούλα μαρτυρά το σκηνικό μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε εντός της αιθούσης…

Πηγη: sportfm

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X