Η μέρα που ξεκίνησε να γράφεται ο μύθος (VIDEO)

Η μέρα που ξεκίνησε να γράφεται ο μύθος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν το φινάλε της αναμέτρησης της ΑΕΚ στο χωμάτινο και παγωμένο γήπεδο της Καστοριάς, μία μέρα σαν σήμερα του 1980 (για την ιστορία και μόνο, ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 1-1). Ο τραυματισμός του Χατζηϊωάννιδη στο φινάλε της αναμέτρησης, έφερε για πρώτη φορά ένα από τα πλέον σημαντικά ταλέντα που είχε αναδείξει ο Φράντισεκ Φάντροκ στην Ακαδημία της ΑΕΚ. Ηταν η μέρα που άρχισε να γράφεται ο μύθος της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, το ντεμπούτο με τη φανέλα της Ενωσης για τον τεράστιο Στέλιο Μανωλά.

Οσα ακολούθησαν, μπορούν να είναι σενάριο ταινίας ή η απόδειξη της πίστης και της αφοσίωσης στα ιδανικά μίας ομάδας. Γιατί ο Στέλιος Μανωλάς, αν και δεν επένδυσε ποτέ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι από το σώμα της ΑΕΚ. Φόρεσε μόνο τη φανέλα της, πράγμα σπάνιο για τα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ενας ποδοσφαιριστής σπάνιας αντίληψης και ευφυΐας, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, αλλά δεν έβγαλε ποτέ τα «κιτρινόμαυρα» από πάνω του.

Ηταν βασικός και αναντικατάστατος για την ΑΕΚ από την αρχή ως το φινάλε της καριέρας του. Που έμελλε να γραφεί το 1998, σε μια μέρα που δάκρυσε και ο ουρανός, όταν έχοντας αγκαλιά τα δύο του παιδιά (τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο), υποκλινόταν στον κόσμο της Ενωσης. Με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 447 αγώνες πρωταθλήματος, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ένα Λιγκ καπ, δύο Σούπερ καπ. Και δεν έφυγε ποτέ από δίπλα της, υπηρετώντας την ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής και μέχρι πρότινος, ως προπονητής της ομάδας νέων του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X