Πλεχ: "Οικογένεια η ΑΕΚ μέσα και έξω από το γήπεδο"

Πρεμιέρα στο Λαύριο για Πλεχ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

plexΤρία πέναλτι έπιασε ο Χάρι Πλεχ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ απέναντι στον Φοίβο. Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, για το κλίμα που υπάρχει και στη ομάδα αλλά και για τους στόχους της Ένωσης φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ωρα των Σπορ”

“Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το ματς. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0 αλλά καταφέραμε γρήγορα να το γυρίσουμε και από εκείνο το σημείο πήραμε το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα αυξήσαμε στα οκτώ γκολ την διαφορά. Ήταν μια σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Με έχουν αποδεχτεί οι συμπαίκτες μου και είμαστε σαν μια οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό με βοηθάει πολύ να είμαι ο εαυτός μου μέσα στο γήπεδο”. Κλείνοντας στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, για τους οποίους έχει μόνο καλά λόγια να πει: “Οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είμαι χαρούμενος. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε τους στόχους μας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X