Προετοιμασμένοι στην ΑΕΚ για να αποφευχθεί προβοκάτσια με την Παναχαϊκή

Προετοιμασμένοι στην ΑΕΚ για να αποφευχθεί προβοκάτσια με την Παναχαϊκή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-kosmos-αεκ-κοσμοςΟι μέρες είναι…πονηρές, από εκείνες που απαιτούν επαγρύπνηση απ’ όλους. Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν γνώση οι φύλακες και έτσι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Βλέπετε, ο κίνδυνος να υπάρξουν προκλήσεις από τον Κούγια, τον…σερίφη που κυκλοφορεί στον πάγκο των Πατρινών ή κάποιους άλλους είναι σημαντικός και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ματς είναι από αυτά που θεωρούνται «ύποπτα» και μπορεί εύκολα να γίνει η ζημιά. Η ΑΕΚ είναι υπότροπη από διάφορα περιστατικά που έχουν υπάρξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και έτσι απαιτείται ψυχραιμία.  Αλλωστε, με δεδομένο πως η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό παραμένει…μετέωρη, το μόνο που δεν χρειάζεται η ΑΕΚ είναι κάποια τιμωρία που θα της στερήσει τη δύναμη της έδρας.

Μετά την αυριανή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ερμιονίδα στις 8 Μαρτίου και δεν έχει άλλο εντός έδρας ματς ως το φινάλε της κανονικής περιόδου (παίζει με Φωστήρα, Ηρακλή Ψαχνών και Καλλιθέα εκτός). Οπότε, εάν υπάρξει θέμα τιμωρίας μπορεί να κληθεί να την εκτίσει στο ντέρμπι του κυπέλλου. Γι’ αυτό στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι και στέλνουν μήνυμα ηρεμίας προς κάθε κατεύθυνση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X