Ο έλεγχος των «δανεικών»

Ο έλεγχος των «δανεικών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsevas-τσεβαςΑπό την πλειάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αρκετοί εκ των οποίων είχαν συμμετοχή στην περσινή διαδρομή στη Γ” Εθνική, έξι παραχωρήθηκαν δανεικοί (σε ομάδες Γ” και Β” Εθνικής) για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Λάμπρος Θαναηλάκης, ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, ο Ορέστης Παληαρούτας, ο Νίκολα Ζιβάνοβιτς, ο Αλέξανδρος Δημγκιόκας και ο Βασίλης Τσεβάς. Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ αναρωτιούνται τι έχουν απογίνει αυτά τα πόδια και υπάρχουν απαντήσεις για την πορεία και εξέλιξη τους, όχι μόνο μέσα από τους αριθμούς (συμμετοχές – γκολ) αλλά και με την προσωπική άποψη των προπονητών με τους οποίους δουλεύουν. Από τη μίνι έρευνα κρατάμε ένα πράγμα. Ουδείς από την ΑΕΚ έχει επικοινωνία μ” αυτούς τους προπονητές για να μάθουν πράγματα γύρω από την εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών.

Λάμπρος Θαναηλάκης

“Να μάθει να παίζει σέντερ φορ”

Το καλοκαίρι του 2013 τον απέκτησε η ΑΕΚ, αλλά ο νεαρός υψηλόσωμος επιθετικός (17/12/1995 – 1μ92) δεν έπαιξε πέρσι ούτε ένα λεπτό στη Γ” Εθνική. Πέρσι το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στον Ηλυσιακό όπου μέχρι στιγμής έχει γράψει 14 συμμετοχές και 3 γκολ. “Θέλει δουλειά στην τακτική, δεν έχει καταλάβει σε ποια θέση παίζει. Αν καταλάβει ότι πρέπει να είναι κοντά στα στόπερ και να βάζει περισσότερο πάθος και δύναμη στο παιχνίδι του, με την ταχύτητα που έχει θα γίνει ένας πολύ καλός επιθετικός διότι έχει την αίσθηση του γκολ.” δηλώνει ο Γιώργος Χερίδης, πρώην προπονητής του Ηλυσιακού που δούλεψε 3 μήνες με τον Θαναηλάκη. “Χάνει πολλές φορές την ουσία διότι παίζει μακριά από την περιοχή. Είναι επιθετικός και παίζει ως δεκάρι. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κινείται στα όρια και εντός της περιοχής. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και του αρέσει να δουλεύει…”

Χριστόφορος Ντούμπερετ

“Κανείς από την ΑΕΚ δεν τον έχει δει”

Ανακάλυψη του Μπατίστα στις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Κογκολέζος αμυντικός (28/4/1994), έπαιξε πέρσι στο β” γύρο δανεικός στον Περαμαϊκό (14 συμμετοχές), ενώ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Τριγλία Ραφήνας όπου είναι βασικός και αναντικατάστατος (19 ματς). “Εγώ τον θυμάμαι και ως αμυντικό χαφ που έπαιζε στον Περαμαϊκό. Από τότε τον παρακολουθούσα. Εγώ τον χρησιμοποιώ στα στόπερ. Ο “Ντούμπι” είναι ένας παίκτης που διαβάζει τις φάσεις για το νεαρό της ηλικίας του. Λίγοι το κάνουν αυτό. Είναι γρήγορος, καλός στο παιχνίδι με την μπάλα τα πόδια, αλλά υστερεί στη δύναμη και κάποιες φορές στο ψηλό παιχνίδι όταν αναγκάζεται να τζαρτζάρει. Καλός στο τάκλιν και τακτικά πολύ καλός.” δηλώνει ο προπονητής του στη Τριγλία, Δημήτρης Παπασπύρου. Και προσθέτει με νόημα: “Αν θέλετε τη γνώμη μου μπορεί να ξαναγυρίσει και τώρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν έχει έρθει κανείς από την ΑΕΚ να δει πως πάει η πορεία του. Θεωρώ πως οι μεγάλες ομάδες δεν πολυασχολούνται. Εγώ αυτούς που έχω δει είναι τον Αποστόλου του Ατρομήτου και τον Έβανς Παυλόπουλο από τον Πανιώνιο. Αυτές οι ομάδες δουλεύουν περισσότερο με τις ακαδημίες.”

Ορέστης Παληαρούτας

“Ταλαντούχος και τεχνίτης χαφ”

Στη Β” Εθνική πέρσι ο Τραιανός Δέλλας έδωσε στο νεαρό μέσο (6/8/1994) την ευκαιρία σε 8 ματς να δείξει τι αξίζει. Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Κηφισιά όπου μέχρι στιγμής έχει γράψει 15 συμμετοχές. “Ο Ορέστης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας. Ταλαντούχος και τεχνίτης χαφ. Εκεί που χρειάζεται περισσότερη δουλειά είναι να βάλει πάθος στο παιχνίδι του. Εγώ τον υπολογίζω για το χώρο του κέντρου σε όλες τις θέσεις, αλλά μας δίνει βοήθειες και στην επίθεση. Όσον αφορά την ΑΕΚ, εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια επικοινωνία. Δεν ξέρω αν έχει η διοίκηση της Κηφισιάς…” μας είπε ο προπονητής του στην Κηφισιά, Μάρκος Μαυρομάτης.

Νίκολα Ζιβάνοβιτς

“Θέλει πολλή δουλειά”

Ο πιο μικρός (21/2/96) απ “ολους τους δανεικούς, παραχωρήθηκε πέρσι το καλοκαίρι δανεικός στην Αναγέννηση Ιεράπετρας (ομάδα του Ανατολιωτάκη). Το φθινόπωρο έπαιξε σε 4 ματς και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. “Αυτό που είδα ήταν μια καλή τεχνική. Το παιδί χρειάζεται βοήθεια και πολλή δουλειά. Υστερεί σε δύναμη και ταχύτητα…” η άποψη του προπονητή της ομάδας Νίκου Δεδελετάκη.

Αλέξανδρος Δημγκιόκας

Μετά τις γιορτές βασικός στη Ν. Ιωνία

“Άλλος ένας 21χρονος χαφ 917/8/94) που έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τα Σπάτα και βρήκε στέγη στη Ν. Ιωνία και το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Άργησε να προσαρμοστεί ο νεαρός τεχνίτης αλλά μετά τις γιορτές είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Στο σύνολο μετράει φέτος με τη Ν. Ιωνία 11 συμμετοχές, έχοντας δουλέψει στην αρχή με προπονητή τον Γιάννη Τάμπραντζη και ακολούθως με τον Γιώργο Τσαμόπουλο. Πέρσι στο β” γύρο έγραψε 13 συμμετοχές ως δανεικός στον Περαμαϊκό.

Βασίλης Τσεβάς

“Είχα ρωτήσει τον Δέλλα”

Πέρσι στη Γ” εθνική με την ΑΕΚ 16 ματς και 4 γκολ, φέτος δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές στη Β” Εθνική. Και από το τέλος Γενάρη ο νεαρός φορ (27/5/95) παίζει δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών. Μέχρι στιγμής πρόλαβε να κάνει 47 λεπτά με τους Τράχωνες και χτες 7 λεπτά στο Αίγιο. “Οταν ήταν να έρθει στα Ψαχνά, μίλησα με τον Τραιανό Δέλλα και μου είπε τα καλύτερα. Ότι είναι παίκτης ομάδας, ότι έχει ταχύτητα και δύναμη. Ωστόσο, η πληθώρα ποδοσφαιριστών στην επίθεση δεν μας επέτρεψε να τον δούμε” μας είπε ο Γιώργος Φοιρός που προ ημερών παραιτήθηκε από τα Ψαχνά. Κι από δω και στο εξής ο Τσεβάς θα δουλεύει με τον Ηλία Φυντάνη.

Πηγή: Live sport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X