H ιστορία του "ΑΕΚ - Παναχαϊκή" σε εικόνες

H ιστορία του "ΑΕΚ - Παναχαϊκή" σε εικόνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek panaxaiki retro 6Μια μέρα πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της για την ιστορία των αναμετρήσεων που έχουν προηγηθεί. Διαβάστε τι έχει συμβεί στα ματς των δύο ομάδων και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η Παναχαϊκή επιστρέφει αύριο στην έδρα της ΑΕΚ για αγώνα πρωταθλήματος μετά από 12 χρόνια. Η έδρα αυτή δεν είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και το πρωτάθλημα δεν είναι η Α’ Εθνική και από αυτά γίνεται αντιληπτό πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που η ΑΕΚ φιλοξένησε τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Το σκορ ήταν το 6-0 και επρόκειτο για την 14η αγωνιστική της σεζόν 2002-03. Ηταν η 23η επίσκεψη της Παναχαϊκής σε αγώνα Α’ Εθνικής από το 1969-70 και μετά, και η νίκη της ΑΕΚ ήταν η εικοστή. Τρεις ισοπαλίες είχε πάρει η Παναχαϊκή σε αυτά τα 23 ματς και η τελευταία από αυτές τις ισοπαλίες ήταν το 2-2 του 1980.

Από αυτές τις αναμετρήσεις, επιλέξαμε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα και σας ξεναγούμε με εικόνες στην ιστορία της αναμέτρησης.

aek panaxaiki retro 14 aek panaxaiki retro 1 aek panaxaiki retro 2 aek panaxaiki retro 3 aek panaxaiki retro 4 aek panaxaiki retro 5 aek panaxaiki retro 6 aek panaxaiki retro 7 aek panaxaiki retro 8 aek panaxaiki retro 9 aek panaxaiki retro 10 aek panaxaiki retro 11 aek panaxaiki retro 12 aek panaxaiki retro 13

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X