Κοπή πίτας στο Athens Fan club με Ρόβα, Μπακαούκα και Τσαούση (ΦΩΤΟ)

Κοπή πίτας στο Athens Fan club με Ρόβα, Μπακαούκα και Τσαούση (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovas bakaΕδώ και 25 συνεχόμενα χρόνια το Fan club AEK Athens στον ίδιο χώρο, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος έκοψε τη πρωτοχρονιατικη πίτα με αρκετούς φίλους και γνωστούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μαζί μας παρευρέθηκαν ο Βασίλης Ροβας από τη ποδοσφαιρική ομάδα και ο Φάνης Τσαούσης μαζί με τον Χριστόφορο Μπακαουκα οι οποίοι τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στην ομάδα χάντμπολ όλα αυτά τα χρονιά.

Το Φάνη Τσαούση και τον Χριστόφορο Μπακαουκα τίμησαν δυο άνθρωποι οι οποίοι είναι χρόνια κοντά μας στο club,ο Γιάννης Μακρής και ο Νίκος (Ηγουμενίτσα).

Επίσης τιμήθηκε και το μέλος του club Αχιλλέας Κερασαριδης για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια,από τον Γιάννη Ευστρατιαδη.

Να ευχαριστησουμε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας το βράδυ της παρασκευής άλλα ιδιαιτέρως να ευχαριστησουμε το αγωνιστή οπαδό και φίλαθλο Πάρη Βακη,τον Αλέξανδρο Οικονόμου και τους χρονιά φίλους μας και μελοι Γιώργο (τυροπιτά),,Κώστα Αβτζη,Τάκη και Θανάση Σιννη.

Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για του χρόνου.

1-10-441x350 1-12-236x350 1-17-262x350

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X