Ο «καυτός» Μάρτης της «Βασίλισσας» με τέσσερα «must win» παιχνίδια, που κρίνουν πολλά

Η «αγία τριάδα» της ΑΕΚ αποδεικνύεται προσηλωμένη στον κοινό στόχο της ομάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensaherstonenglishΟι δεδομένες δυνατότητες της ΑΕΚ εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα και κορυφώθηκαν στα δύο μαζεμένα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μπορεί η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο από τα δύο αυτά παιχνίδια, όμως αν μη τι άλλο έδειξε τη δυναμική που έχει σαν ομάδα. Δεν είναι άλλωστε μικρό πράγμα να κοιτάει στα μάτια τόσο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες, πριν μπουν σε ένα πρόγραμμα με παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει.

Ουσιαστικά ο μήνας Μάρτιος όχι μόνο μοιάζει αλλά είναι και καθοριστικός για να μπορέσει η «Βασίλισσα» να πετύχει την είσοδο της στη τετράδα. Έχει να δώσει τέσσερα κομβικά ματς, για να μπορέσει στη συνέχεια να εμφανιστεί πανέτοιμη για τα ματς με Άρη και ΠΑΟΚ.

Μέσα σε είκοσι μέρες η Ένωση δίνει δύο εντός έδρας ματς, με Πανελευσινιακό και Κηφισιά, αλλά και δύο εκτός έδρας με Απόλλων Πάτρας και Κολοσσό. Ένας «καυτός» μήνας  για τον Ντράγκαν Σάκοτα και όλο τον μπασκετικό οργανισμό της ΑΕΚ, η οποία καλείται να δείξει στο γήπεδο την ανωτερότητα της και να φτάσει στο τέσσερα στα τέσσερα.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X