Ρουμελιώτης: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βγούμε στα πλέι οφ»

«Πάρτι» της ΑΕΚ στο Μαρκόπουλο, «καθάρισε» με 3-0 και εδραιώθηκε στη τετράδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Ο τεχνικός της Ένωσης Μανώλης Ρουμελιώτης μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει σήμερα τη νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο, τονίζοντας πως κλειδί στο παιχνίδι στάθηκε το πολύ καλό σερβίς των “κιτρινόμαυρων”. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε επίσης και για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του τονίζοντας πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NEΡΙΤ:

«Είχαμε όντως πολύ καλό σερβίς δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο και τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη με αποτέλεσμα να πάρουμε το προβάδισμα που μας έδωσε τη νίκη.»

«Τα παιχνίδια που ακολουθούν θέλουν ιδιαίτερη προσοχή τα παιχνιδια. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά, υπάρχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα να αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, ούτε το περιθώρια για ξεκούραση και έτσι οφείλουμε να προσπαθούμε συνεχώς. Η τετράδα είναι σίγουρα ο δευτερεύον στόχος μετά την παραμονή που είχαμε θέσει ως προτεραιότητα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να οδηγηθούμε στα πλέι οφ.»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X