Γιακουμή: «Συνέχεια με νίκες για την τετράδα»

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στο Ανατόλια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giakoumiivanovaΗ αρχηγός της ΑΕΚ, Δήμητρα Γιακουμή, μίλησε για τη σημερινή νίκη της Ένωσης κόντρα στο Μαρκόπουλο, τονίζοντας πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από το οποίο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τις εδραιώνει στην τετράδα της βαθμολογίας, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Επιπλέον, η αρχηγός της Ένωσης ευχήθηκε περαστικά εκ μέρους της ομάδας στην συναθλήτρια της Στέλλα Λαγουδάκη που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Δήμητρας Γιακουμή στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Περιμέναμε ότι θα ήταν  δύσκολη μέρα η σημερινή ωστόσο ευτυχώς έληξε θετικά για εμάς διατηρούμε τη θέση μας  στην τετράδα και ελπίζουμε το ίδιο καλά να συνεχίσουμε και στη συνέχεια του δευτέρου γύρου. Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε για να είμαστε βαθμολογικά μέσα στην τετράδα πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στη συμπαίκτρια μας, τη Στέλλα Λαγουδάκη, που χειρουργήθηκε προ ολίγες μέρες εκ μέρους όλης της ομάδας να είναι γρήγορα μαζί μας και να επιστρέψει στα γήπεδα.»

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X