Κάνει... πάρτι στα δίποντα ο Μενσά-Μπονσού στην Basket League

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa1Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού δίχως αμφιβολία είναι το κορυφαίο πεντάρι στην Basket League φέτος κάτι που… αποδείχθηκε πλέον τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όσο και σε αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όταν έκανε ότι ήθελε τους ψηλούς των «αιωνίων».

Παρότι δεν βρίσκεται μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα παρά λίγο καιρό (έφτασε τέλη του 2014), ο 31χρονος Βρετανός σέντερ της «Βασίλισσας» έχει προλάβει ήδη να ανέβει στην κορυφή της λίστας των παικτών με την μεγαλύτερη ευστοχία στα δίποντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μενσά – Μπονσού μετρά ήδη 68,83% ευστοχία στα δίποντα και δείχνει ότι φέτος είναι το μεγάλο υπερ – «όπλο» που έφερε στην ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος ως το πρώτο… χτύπημα της μεγάλης επιστροφής. Και ο Μενσά – Μπονσού δείχνει ότι περνά καλά στην ΑΕΚ και γουστάρει να παίζει με τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X