Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι

Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÏ ÐÇËÉÏΤον έχασε τελικά ο Δέλλας τον Ιβάν. Ασχέτως αν ο Κροάτης φορ ήταν παλικάρι και το πάλεψε στα ίσια, η μάχη με τη ζημιά στον χόνδρο δεν είναι εύκολη. Αλλά τα γκολ του Μπρέσεβιτς, ο Δέλλας τα είχε υπολογίσει στον λογαριασμό που είχε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι. Ακόμα και όταν ο Ιβάν φαινόταν πως δεν πατούσε γερά μετά την επιστροφή του, ο Δέλλας του έδωσε να καταλάβει ότι τον πιστεύει, τον έπεισε ότι τον περιμένει και όλο αυτό έφερε αποτέλεσμα. Γκολ νίκης στο 95’ στην πρώτη δεκάλεπτη εμφάνιση του Μπρέσεβιτς στο πρωτάθλημα και συνολικά οκτώ γκολ μέχρι το γόνατο και πάλι να πρηστεί.

Ο Δέλλας έχασε τώρα και τα γκολ του Ιβάν και τον τρόπο που γέμιζε την αντίπαλη περιοχή. Και όλα αυτά τα έχασε με το πρωτάθλημα στην τελική ευθεία, με εκκρεμότητα την υπέρβαση στο κύπελλο, με τον Ντακόλ ακόμα τραυματία και τον Κρισάντους σε διαδικασία να βρει βηματισμό. Κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ θα παίζει την ίδια μπάλα και θα είναι το ίδιο αποτελεσματική στην επίθεση όπως ήταν. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Δέλλας έκανε ταυτόχρονα δυο σημαντικά πράγματα. Έδωσε στην ΑΕΚ αγωνιστική ταυτότητα και παράλληλα φρόντισε η ταυτότητα αυτή να μην εξαρτάται από μονάδες αλλά από την ομαδική δουλειά στο γήπεδο. Δουλειά που γίνεται και από τους πρωταγωνιστές και από τους λιγότερο πρωταγωνιστές και απ’ όλους.

Στην αρχή της προετοιμασίας η ΑΕΚ έχασε τον βασικό αριστερό του μπακ (Σοϊλέδη) με τραυματισμό, αλλά η ομάδα μια χαρά έπαιζε από το αριστερό άκρο. Πήγε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος χωρίς τον μαέστρο της (Μάνταλο) και πήρε τους βαθμούς που ήθελε. Έπαιξε απέναντι στον Ατρόμητο ματς πρόκρισης με αμυντικό χαφ έναν 19χρονο στόπερ (Τζανετόπουλο) και έκανε πάρτι. Άλλαξε στο παιχνίδι με τα Χανιά τους έξι από τους έντεκα βασικούς και έριξε τέσσερα. Στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη πήγε χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της (Κολοβέτσιο) και κινδύνεψε μόνο στη φάση που έφαγε γκολ από σπόντα.

Το έλεγε από την πρώτη καλοκαιρινή προπόνησης ο Δέλλας στους παίκτες του πως θα πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι διότι όλοι θα χρειαστούν. Και μέχρι τώρα στη σεζόν, μόνο ο πιτσιρικάς ο Σβάρνας δεν έχει πάρει επίσημα αγωνιστικά λεπτά. Το έλεγε ο Δέλλας από το καλοκαίρι πως θα παίξουν όλοι και επειδή ήξερε πως θα το κάνει, φρόντισε να δουλέψει με τέτοιο τρόπο που όποιος και αν βγει από την ομάδα και όποιος και αν μπει, να μην αλλάξει η φιλοσοφία και κυρίως να μην αλλοιωθεί η εικόνα.

Ο Γιόχανσον ήρθε Γενάρη άγνωστος μεταξύ αγνώστων και μετά από δυο μήνες (σκανδιναβικών) καλοκαιρινών διακοπών και χρειάστηκε δυο ματς για να φλερτάρει με τίτλο πολυτιμότερου (Ριζούπολη) ενώ έγινε αναπόσπαστο εξάρτημα της αγωνιστικής μηχανής. Και στον Κρισάντους ο Δέλλας έστειλε (δημοσίως) μετά το ματς με τα Χανιά πως θα πρέπει να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Με τον Αχαρναϊκό κόντεψε να σκοράρει και περιμένετε να τον δείτε στα επόμενα ματς που όντως θα χρειαστεί. Διότι παρεμπιπτόντως, ο Νιγηριανός και καλά στοιχεία έχει και αξίζει να στηριχθεί και κυρίως είναι άδικο να φορτωθεί την όποια (σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία) δυσαρέσκεια που δεν ήρθε το Γενάρη ένας φορ με όνομα βαρύ.

Άλλωστε το κενό που αφήνει ο Μπρέσεβιτς, δεν θα το καλύψει ο Κρισάντους ή ο Αραβίδης. Θα το καλύψει όλη η ομάδα, γιατί έτσι είναι η φτιαξιά της. Αυτό το έκανε (μεταξύ πολλών άλλων) πέρυσι το καλοκαίρι ο Δέλλας.

ΥΓ1: Ο Μπρέσεβιτς ξέρει καλά τι τον περιμένει. Τα ίδια που πέρασε πέρυσι και ίσως και πιο δύσκολα. Κάποιος άλλος στην θέση του, δεν θα ήθελε να βλέπει τους άλλους συμπαίκτες του να παίζουν. Όμως αυτός ήταν κανονικά στο γήπεδο την προηγούμενη Κυριακή. Κάποιος άλλος στην θέση του, δεν θα είχε όρεξη όχι για εξόδους για φαγητό, ούτε για εξόδους από το σπίτι μέχρι και το περίπτερο. Εκείνος όμως πήγε κανονικά στο προχθεσινό δείπνο και έδειχνε και να διασκεδάζει που ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του. Κάποιος άλλος στην θέση του, μπορεί και να μην ξανάπαιζε μπάλα. Εκείνος θα γυρίσει και πάλι δυνατός. Τόσο απλά.

ΥΓ2: Για την ρεβάνς με τον ΟΣΦΠ θα έγραφα μόνο τέσσερις λέξεις. Όποτε και ότι ώρα. Όμως για να βολευτούν αυτοί (οι λίγοι) που βγάζουν εκατομμύρια, θα χάσουν κάποιοι (πολλοί) λεφτά που βγήκαν από υστέρημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X