Στην ΑΕΚ ψάχνουν την πιο καλή λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του Μπρέσεβιτς

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΟ μεγάλος άτυχος της χρονιάς στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι αναμφισβήτητα ο Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει ήδη ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ότι θα περάσει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους την πόρτα τη χειρουργείου, αλλά αυτή τη φορά, οι γιατροί του Δικεφάλου αναζητούν μια λύση που θα δώσει οριστικό τέλος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπρέσεβιτς. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο έχει καθυστερήσει η επέμβαση, η οποία αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Οι γιατροί της ομάδας προσανατολίζονται στο να μην επαναλάβουν την εγχείριση που έκαναν πέρυσι (αν και ενδεικνύεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις), αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δώσει μόνιμη λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο “Μπρέσε-γκολ”.

Σύμμαχο στην προσπάθεια επιστροφής του Κροάτη στην αγωνιστική δράση έχουν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά τα όσα έχει περάσει, παραμένει ψύχραιμος και με (όσο γίνεται) καλή ψυχολογία, δείχνοντας σε όλους ότι είναι αποφασισμένος να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X