Η ΑΕΚ είναι εδώ

Η ΑΕΚ είναι εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantoniou-mensa-bonsou-williamson-herston-milosevic-παπαντωνιου-μενσα-μπονσου-γουιλιαμσον-χερστον-μιλοσεβιτςΓια μια ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ, είναι σπάνιο να υπάρχει ικανοποίηση από αποτελέσματα που δεν είναι νίκες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα με κοινό παρονομαστή τον Ολυμπιακό, η Ενωση γέμισε αυτοπεποίθηση και ας μην κέρδισε. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό, ήρθε να βρει συνέχεια στην τρομερή εμφάνιση της μπασκετικής ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Σε ένα παιχνίδι που άπαντες τη θεωρούσαν χαμένη από χέρι, η «Βασίλισσα» βροντοφώναξε πως είναι εδώ. Λίγες μόλις μέρες μετά την καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, η Ενωση έδειξε πως ο χρόνος είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της.

Το ματς από τον Ολυμπιακό χάθηκε στις λεπτομέρειες. Οι βολές, κάποιες κακές αγωνιστικά επιλογές, το περιορισμένο ρόστερ. Βλέπετε, όσα «μαγικά» και αν κάνει ο Ντράγκαν Σάκοτα από τον πάγκο, είναι γεγονός πως υπάρχουν κενά. Η φετινή σεζόν είναι πειραματική και λειτουργεί με «μπαλώματα». Αλλά είναι σημαντική για την αλλαγή στόχων της ομάδας και την προσθήκη κάποιων ακρογωνιαίων λίθων. Στα τελευταία ματς, ο Σάκοτα έχει μια συγκλονιστική τριπλέτα να οδηγεί εκ του ασφαλούς. Σε αυτήν συναντά κάποιος:

  • Τον φοβερό και τρομερό Μενσά Μπονσού. Ο Αγγλος σέντερ είναι απολαυστικός και έβαλε στα καλάθια τη δυνατή φροντ λάιν του Ολυμπιακού. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (αγωνίστηκε για 34’) και είχε 24 πόντους, επτά ριμπάουντ, μία ασίστ, μία τάπα, εννιά κερδισμένα φάουλ. Συγκλονιστικός και ο παίκτης που αποτελεί σημείο αναφοράς μέσα στο παιχνίδι
  • Τον εντυπωσιακό Μαλίκ Χέρστον, που κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος. Ο Αμερικανός αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και δείχνοντας απλά και μόνο ψήγματα της τεράστιας αξίας του, έδειξε πόσο σημαντικός θα είναι για την ΑΕΚ. Εφτασε τους 13 πόντους και έκανε ατομικό ρεκόρ στη σύντομη παρουσία του σε ριμπάουντ και ασίστ, φτάνοντας στα δέκα και τις τέσσερις, αντίστοιχα.
  • Τον εγκέφαλο Γιάννη Αθηναίου, που αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη για την ΑΕΚ και λόγω ηλικίας και…εθνικότητας. Ο διεθνής πλέι μέικερ οργάνωσε μαεστρικά το παιχνίδι, ακολούθησε σχεδόν κατά γράμμα όσα είχε σχεδιάσει ο Σάκοτα στο χαρτί. Συν τοις άλλοις, αυτή τη φορά ήταν και εντυπωσιακός στο σκοράρισμα, κάνοντας νέο ρεκόρ με 12 πόντους και σχεδόν αλάνθαστα ποσοστά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X