Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΕίναι από τις φορές που η πραγματικότητα υπερβαίνει ακόμα και την πιο έντονη φαντασία. Ουδείς μπορούσε να περιμένει πως θα μπορούσαν να εκτεθούν σε τέτοιον βαθμό, να ξεφτιλιστούν περισσότερο από ποτέ για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του αφέντη τους. Μια τυπική διαδικασία όπως αποτελεί ο ορισμός ενός προημιτελικού κυπέλλου, υπόθεση που σε σοβαρές ποδοσφαιρικά χώρες εξελίσσεται μήνες πριν, μετατράπηκε στο μεγαλύτερο ξεβράκωμα των υπόδουλων. Ο βόθρος του ελληνικού ποδοσφαίρου αναδύει δυσοσμία και προκαλεί απέχθεια.

Ωστόσο, αυτά που έγιναν, αυτό το άνευ προηγουμένου ρεζιλίκι, κάνει καλό στην ΑΕΚ. Βλέπετε, όσο και αν μπορεί να μην φαίνεται πεντακάθαρα μπροστά στο σύννεφο που σηκώνει η ξεφτίλα τους, αλλά ο Μελισσανίδης πέτυχε την πρώτη μεγάλη νίκη απέναντι στην «κόκκινη» χούντα. Τους κατάφερε το πρώτο ισχυρό χτύπημα, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει σε όλα τα επίπεδα. Η γελοιοποίηση τους, αποτελεί μια ηδονική διαδικασία που τους ώθησε η ΑΕΚ και ο τρόμος να την αντιμετωπίσουν σύμφωνα με τους κανόνες. Το «ΑΕΚάκι» της «Β’ Εθνικής», που θα του έριχναν πέντε γκολ.

Η ΑΕΚ τους έριξε γερή σφαλιάρα. Πλέον, δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε μέσω του τεράστιου και χρυσοπληρωμένου επικοινωνιακού μηχανισμού που έχουν αναπτύξει. Γελοιοποιούνται ακόμα και στα μάτια των οπαδών τους, που όσο και αν είναι μαγεμένοι από το υπερθέαμα που προσφέρει κάθε εβδομάδα η αρμάδα του Βαγγέλη στα μεγάλα ματς με τους Εργοτέληδες και τους λοιπούς συγγενείς, είδαν μπαλίτσα από την ΑΕΚ. Οι πρόθυμοι εκφραστές των σκέψεων του Βαγγέλη δεν είχαν να πουν τίποτα. Ακόμα και η διαρροή της επίσημης θέσης τους, φανέρωνε την αμηχανία τους. Τα φόρτωσαν στην αστυνομία και είπαν πως είναι έτοιμοι να παίξουν. Ας έρθουν λοιπόν.

Ο Μελισσανίδης, η ΑΕΚ του Μελισσανίδη τους ξεφτίλισε. Τους έβαλε στην πρίζα, τους ανάγκασε να κινήσουν γη και ουρανό για να τη σταματήσουν. Να βρουν τρόπους για να δέσουν το παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν με τον τρομερό Λαμπρόπουλο στο πρώτο ματς, τα έριξαν στον Περέϊρα για τις πολλές αλλαγές και τώρα τρέχουν να κρυφτούν από τη ρεβάνς. Να πάρουν χρόνο ξεκούρασης, να απορρυθμίσουν την ΑΕΚ, να δημιουργήσουν σύγχυση και εκνευρισμό. Μόνο που έτσι έπεσαν οι ίδιοι στην παγίδα που έστησαν. Η ΑΕΚ τους πήρε την πρώτη νίκη.

Ακουσα και διάβασα με προσοχή σχόλια «κιτρινόμαυρων» οπαδών που έλεγαν πως η ΑΕΚ έδειξε ανίσχυρη στο σάπιο σύστημα. Απόλυτα λανθασμένη άποψη κατά τη γνώμη μου. Είναι γεγονός, πως τα πάντα αυτήν την εποχή ελέγχονται από τον Βαγγέλη. Η ΕΠΟ αποτελεί μαγαζάκι του, η Σούπερ Λίγκα το κονάκι του. Πρόεδροι είναι ο Γκιρτζίκης και ο Μποροθρύλος. Και δεν μπορούν να πράξουν ούτε τα απλά. Η χούντα θα πέσει. Όπως όλες οι χούντες. Μόνο που θα περάσει από διάφορα στάδια πριν την κατάρρευση της. Και καταστάσεις όπως αυτή που εξελίσσεται γύρω από τον επαναληπτικό, είναι τεράστια χτυπήματα για την εξόντωση της.

Η ΑΕΚ επιστρέφει. Σε όλα τα επίπεδα. Θα έχει – έχει ήδη όπως αποδείχθηκε στο Φάληρο – μια ομάδα που δεν θα μπορούν να τη νικήσουν με τίποτα. Ο Μελισσανίδης θα την ενισχύσει και άλλο, ώστε η ΑΕΚ να νικά και τη διαιτησία. Θα βρει τις φόρμουλες, θα βρει τρόπους ώστε η ΑΕΚ να έχει φωνή και να μην αδικείται από κανέναν. Όπως έκανε πάντοτε και κατάφερε να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας. Γιατί – και ας τελειώσει πια αυτή η σπέκουλα που συντηρείται και εντός ΑΕΚ – ο Μελισσανίδης δεν έστησε ποτέ παράγκα. Είχε την καλύτερη ομάδα και απλά φρόντιζε να δημιουργεί τείχος προστασίας γύρω της. Αυτό θα κάνει και τώρα. Το πρώτο χτύπημα στην χούντα, έγινε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X