Η ΑΕΚ περιμένει από τον Κοντονή να βγει μπροστά και να αποκαταστήσει την ισονομία

Η ΑΕΚ περιμένει από τον Κοντονή να βγει μπροστά και να αποκαταστήσει την ισονομία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kontonis-κοντωνηςΗ πρωτοφανής απόφαση – σκάνδαλο της ΕΠΟ έχει προκαλέσει την οργή των φίλων της ΑΕΚ, αλλά και των υγιώς σκεπτόμενων φίλάθλων της χώρας. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα αφού πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να ορίσει τον αγώνα κυπέλλου του ΟΦΗ με την Ξάνθη για το βράδυ της Πέμπτης 12/2, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η Super League να μεταθέσει τον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος των Κρητικών με τον Παναθηναϊκό από 14/2 σε 15/2. Τι άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα και οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ δεν τόλμησαν να κάνουν το ίδιο με τον ορισμό του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός; Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους και γι’ αυτό χαρακτηρίζεται απ’ το σύνολο του τύπου ως σκανδαλώδης.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον στην ΑΕΚ για να βρει το δίκιο της είναι να βγει μπροστά ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και να κάνει πράξη τη δέσμευσή του. Τι είχε πει ο κ. Κοντονής; Ότι θα υπάρξει ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό, ότι δε θα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις και ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πάταξη της βίας. Το θέμα είναι ποιος καλλιεργεί τη βία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν σαφέστατη και απόλυτα στοχευμένη στη χθεσινή της ανακοίνωση:

“Και ένα ερώτημα προς τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού σε σχέση  με τις σωστές πρωτοβουλίες που πήρε τις οποίες εγκρίνουμε απόλυτα με σκοπό την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Τελικά ποιος υποκινεί τη βία όταν μια ομάδα υφίσταται καταφανέστατη αδικία σε όφελος μιας άλλης;” ήταν το ερώτημα που τέθηκε και καλείται να δώσει απάντηση ο κ. Κοντονής. Αν πραγματικά ο νέος υφυπουργός αθλητισμού επιθυμεί να αποκατασταθεί η ισονομία, οφείλει να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και μόνο ντριπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X