Δημητρίου: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ξεκινά η προετοιμασία του ντέρμπι της Δευτέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakotaΤην πρόθεση της ΑΕΚ να εμφανιστεί ανταγωνιστική και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα, Νίκος Δημητρίου στο aekbc.gr.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Οι δύο αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν μία καλή ευκαιρία να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε. Θέλαμε να δούμε σε τι βαθμό αποδίδει η δουλειά που κάνουμε. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν ήμασταν εμείς το φαβορί και δεν είχαμε αυτή την πίεση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Επίσης, είδαμε τι πήγε στραβά στον προηγούμενο αγώνα και θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για το πού θα κριθεί αυτό το παιχνίδι και για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει πολύ πιεστική άμυνα, οι παίκτες του επιδιώκουν αρκετά το κλέψιμο, προκειμένου να φύγουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, ώστε να αποφύγουμε τα δυναμικά «hedge out» του Ολυμπιακού και να μπορέσουμε να βγάλουμε ελεύθερα σουτ. Αν συμβεί αυτό και ταυτόχρονα είμαστε εύστοχοι, τότε μπορούμε να μείνουμε κοντά στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Παράλληλα, στην άμυνα θα επιδιώξουμε να σταματήσουμε την δημιουργία του Σπανούλη. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ επικίνδυνοι, ειδικά αν τους αφήσεις να σουτάρουν, αλλά ο Σπανούλης είναι ο κινητήριος μοχλός».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ σε αυτό τον αγώνα: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει πολύ καλά, ειδικά στο ΣΕΦ και να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X