Νέα αναβολή στον ημιτελικό με τον Διομήδη

ΦΩΤΟ από το ΧΑΝΘ – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

XANTH - AEK handball (5)Από αναβολή σε αναβολή πάει τελικά η διεξαγωγή του ημιτελικού κυπέλλου στο χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους. Παρά το γεγονός ότι τα πάντα ήταν έτοιμα για να γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ο “Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης” του Δήμου Καλλιθέας ενημέρωσε ότι άρει την παραχώρηση του γυμναστηρίου που επρόκειτο να διαξαχθεί το ματς. Για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση:

«H ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει την αναβολή του αυριανού (Τετάρτη 18/2/2015) ημιτελικού Κυπέλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην Καλλιθέα. Αιτία της αναβολής είναι η άρση παραχώρησης του γυμναστηρίου από τον «Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης» του Δήμου Καλλιθέας μετά την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην εγκατάσταση.

Στο έγγραφο του προς την ΟΧΕ ο Αθλητικός Οργανισμός αναφέρει ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τέλεσης του αγώνα και τυχόν ζημιών που μπορεί να προκληθούν, καθόσον στην σύσκεψη ασφαλείας τέθηκαν θέματα από το γηπεδούχο σωματείο σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω της προσέλευσης φιλάθλων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» παραχωρήθηκε για την τέλεση του αγώνα την Δευτέρα το μεσημέρι μετά από ενέργειες της ΟΧΕ καθόσον μέχρι και την Δευτέρα το πρωί η γηπεδούχος δεν είχε ενημερώσει για την έδρα του αγώνα. Κατόπιν των ανωτέρω ο αγώνας Κυπέλλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και έδρα όπου θα ανακοινωθεί σύντομα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X