Αρχίζει η προετοιμασία "διαρκείας" για Παναχαϊκή και Ολυμπιακό

Προετοιμασία ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 5η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK pilio proponisi ΑΕΚ πηλιο προπονησηΜετά την άνετη νίκη επί του Αχαρναϊκού ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκουραστούν από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στα Σπάτα με σκοπό να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τα δύο επόμενα επίσημα παιχνίδια. Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ένωση έχει ρεπό στη Football League, αλλά ο λόγος που δεν αναμένεται να δοθεί κάποιος φιλικός αγώνας είναι το γεγονός ότι το ματς με την Παναχαϊκή θα γίνει την επόμενη Τρίτη, ενώ η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό δεν έχει ακόμα οριστεί.

Σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει να δει σε κατάσταση βρίσκεται ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων από την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά και ο Αλεσάντρε Ντακόλ με τον Μιγκέλ Κορδέρο, οι οποίοι μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X