Αθηναίου στο enwsi.gr: «Πληρώσαμε την αστοχία μας κόντρα στον ΠΑΟ» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

athinaiouΗταν το πρώτο του ντέρμπι με την φανέλα της ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της ομάδας και το έζησε ξεχωριστά. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν το… συνδύασε με νίκη επί του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αθηναίου να κάνει καλή εμφάνιση, παρότι έπαιξε μόλις 20 λεπτά παρά την εικόνα του.

Ο έμπειρος και ποιοτικός πλέι μέικερ της Ενωσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα έξω από το ΟΑΚΑ στο enwsi.gr για τα αίτια της νίκης και τον κόσμο της ομάδας.

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή ομάδα, αμυντικά και επιθετικά. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Στο πρώτο βρήκαμε αρκετές λύσεις, ειδικά στα πιν εν ρολ, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Στο δεύτερο είχαμε κενά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και πήρε διαφορά που μειώσαμε σε κάποιο σημείο αλλά και πάλι γρήγορα ανέβηκε και χάσαμε. Πληρώσαμε την αστοχία μας σε αυτό το ματς» είπε ο Αθηναίου και εν συνεχεία σχολίασε και την εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ «Ηταν το πρώτο μου ντέρμπι με κόσμο στην ΑΕΚ, ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα παρότι δεν πήραμε τη νίκη. Με αυτό τον κόσμο μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”yKteA3lcBsQ” width=”600″ height=”350″]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X