Σάκοτα: «Να είμαστε ρεαλιστές, το ρόστερ που έχουμε αρκεί για τους φετινούς στόχους»

Σάκοτα: «Να είμαστε ρεαλιστές, το ρόστερ που έχουμε αρκεί για τους φετινούς στόχους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota1-σακοταΑπογοητευμένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας και βέβαια τη στήριξη του κόσμου εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» επιχείρησε να προσγειώσει στην πραγματικότητα όσους εκτιμούν πως η ΑΕΚ είναι ήδη ευθέως ανταγωνιστική προς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια τηρώντας ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο το τεστ. Δεν είχαμε δώσει ξανά τέτοια παιχνίδια με αυτήν την ομάδα. Πιστεύω πως είδαμε πράγματα που μας λείπουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι αρκετά καλή για να παίξει τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε το σκορ, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Εμείς δεν έχουμε την ισορροπία που θέλω, μας σταμάτησαν τα σουτ και αυτό μας έκανε να ξεφύγουν στο σκορ και μετά ήταν πολύ δύσκολο».

Ο «Σάλε» αναφέρθηκε στις δυσκολίες των άμεσων αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην παρουσία του κόσμου: «Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δυστυχώς εμείς σε τρεις μέρες δίνουμε ένα ακόμα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτές οι ομάδες έχουν ρυθμό, εμείς παίζουμε κάποιες φορές περιμένοντας και δύο εβδομάδες. Ξαφνικά θα παίξουμε δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες, αυτό είναι μειονέκτημα. Στη συνέχεια θα καταλάβουμε τι μας λείπει. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που γέμισε έτσι όπως αξίζουμε το ΟΑΚΑ. Κάνουμε μια προσπάθεια και το καταλαβαίνουν. Κάποιοι πίστευαν πως μπορούμε να κάνουμε άμεσα αποτελέσματα. Να είμαστε ρεαλιστές να κάνουμε λίγο υπομονή και πιστεύω πως θα φέρουμε χαρά στον κόσμο μας».

Οσον αφορά τις μεταγραφές και ειδικά το θέμα της απόκτησης του Βουγιούκα, ο Σάκοτα ήταν σαφής. «Ολοι καταλαβαίνουν πως εμείς έχουμε αρκετούς ψηλούς. Ο Ιαν είναι πολύ καλός παίκτης, τον θέλαμε από την αρχή. Εμείς έχουμε αυτό το ρόστερ. Ο Βουγιούκας θέλει χρόνο συμμετοχής, ίσως προτιμήσει κάποια ομάδα στο εξωτερικό που θα παίζει περισσότερο. Εμείς θέλουμε να ηρεμήσουμε. Δεν είναι σωστό να φέρουμε τώρα έναν παίκτη. Ξέρουμε τι μας λείπει, αλλά προς το παρόν αυτή είναι η ομάδα και θα προσπαθήσουμε. Ούτε Ευρώπη παίζουμε, ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε ψηλά κάποιον τελικό. Στη συνέχεια δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είναι καλό να έχουμε κάποιες θέσεις ανοιχτές. Πιστεύω πως για φέτος, τον στόχο που έχουμε, έχουμε αρκετή καλή ομάδα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X