Ήταν "Βασίλισσα" για ένα ημίχρονο

Ήταν "Βασίλισσα" για ένα ημίχρονο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek pao athinaiouΗ ΑΕΚ περίμενε πως και πως το ματς, το ίδιο και ο κόσμος της. Τελικά η πραγματικότητα ήταν πιο σκληρή, αφού η ΑΕΚ ήταν… Βασίλισσα μόνο για ένα ημίχρονο και τελικά έχασε με 62-70 για την Basket League.

Στο πρώτο κέρδισε με ένα πόντο και έδειχνε ότι θα διεκδικήσει τη νίκη, ωστόσο στο δεύτερο 20λεπτο τα πράγματα ήταν… σκούρα με τον Ινγκλις να μην μπαίνει ποτέ στο ματς και τον Χέρστον να μην δίνει τα αναμενόμενα (όπως και ο Σάκοτα), έτσι, ο Μενσά-Μπονσού πάλευε μόνος του με 18π. και κέρδισε το χειροκρότημα των 8.000 οπαδών της ΑΕΚ που έκαναν… Νέα Φιλαδέλφεια το ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε με το ντεσαβαντάζ των γρήγορων φάουλ του Μενσά-Μπονσού, ενώ οι Χέρστον και Ινγκλις άργησαν να μπουν το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό που κρατούσε την Βασίλισσα όρθια στο ματς ήταν άμυνα. Με πάθος στα μαν του μαν και με καλές συνεργασίες εντός και εκτός ρακέτας η ΑΕΚ κράτησε τα ατού του ΠΑΟ σε… ρηχά νερά με το σκορ σε 11-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ελληνες και ο Ντελινινκάιτις κράτησαν την ΑΕΚ δυνατή, αφού οι Μενσά – Μπονσού και Χέρστον έμειναν εκτός ματς. Ο Κασελάκης ήταν αυτός που επιθετικά βοήθησε πολύ, ενώ και οι Παπαντωνίου και Σαρικόπουλος έδωσαν πολλές μάχες. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου 20λεπτου έκανε το come back και προηγήθηκε με ένα πόντο (28-27).

Το τρίτο δεκάλεπτο δεν άρχισε καλά για την ΑΕΚ, παρότι ο Σάκοτα έβαλε τους παίκτες που ξέρουν να κάνουν την διαφορά. Ο ΠΑΟ γρήγορα πήρε διαφορά 11 πόντων στο πρώτο 5λεπτο με την Ενωση να έχει πάθει μπλακ άουτ. Επτά λεπτά στο 3ο δεκάλεπτο είχε σκοράρει μόνο 4 πόντους μάλιστα. Oμως, με την στήριξη του κόσμου της επέστρεψε και μείωσε στους 4. Τελικά οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ΑΕΚ και έφτασαν ξανά στους 11 με 39-50.

Το τέταρτο δεκάλεπτο επίσης δεν άρχισε καλά με τον ΠΑΟ στα πρώτα 2,5 λεπτά να πηγαίνει την διαφορά μέχρι και τους 13π. αφού ο Ινγκλις έκανε συνεχή λάθη και δεν μπήκε στο παιχνίδι. Ο Μενσά-Μπονσού ήταν απελπιστικά μόνος του και αναμενόμενα η διαφορά μεγάλωνε με την ΑΕΚ να μπορεί να αντιδράσει αφού η άμυνα της ήταν… γυμνή και παρά τις εκλάμψεις του δυναμικού σέντερ της τελικά έχασε με 62-70.

Διαβάστε ΕΔΩ πως μετέδωσε live το enwsi.gr την αναμέτρηση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X