Ο Νοτιάς στην κοπή πίτας του συνδέσμου της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη

Ο Νοτιάς στην κοπή πίτας του συνδέσμου της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sf aek new york notiasΕδώ και αρκετούς μήνες ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει εμφανιστεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση που έχει άμεση ή έμεσση σχέση με την ΑΕΚ. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Σπάτα δέχθηκε πρόσκληση από τον σύνδεσμο φιλάθλων της Ένωσης στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δώσει το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Νοτιάς παρευρέθηκε στα γραφεία του συνδέσμου και γιόρτασε μαζί με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, με τους υπεύθυνους του club να στέλνουν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε χτες 2/15/2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ιστορικό σύλλογο ΑΕΚ Αμερικής!!!! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος κατακλύστηκε απο φιλάθλους της ΑΕΚ και οχι μόνο!!

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία των παιδιών που ειναι και το ζητούμενο για το μέλλον του συλλόγου αλλα και της ιστορίας της ΑΕΚ !!! Το μέλλον ανήκει στα παιδιά που θα στηρίξουν την ομάδα στο ιστορικό ραντεβού με το χρόνο !!!

Να ευχαριστήσουμε όπως πάντα τον κύριο Ν. Νοτια που για άλλη μια φορα έδωσε το παρόν και την αγαπη του για το σύλλογο και την ΑΕΚ γενικότερα !!! Επίσης ολα τα μέλη παλιά και καινούργια που στηρίζουν την προσπάθεια του να ακούγεται το ονομα της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδας στη ξενητεια !!!!

Όλη για μια ΑΕΚ ζούμε !!!!!

Ο σύλλογος ήταν ειναι και θα είναι πάντα εδω και η φωνή του θα ακούγεται σε όλο το κοσμο για να φωνάζει την αγάπη του για την ομάδας της καρδιάς μας!!!!”

sf aek new york

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X