Γκέκος στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Γκέκος στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GEKOSΑποτέλεσε για πολλά χρόνια σημείο αναφορά στη μπασκετική ΑΕΚ, κατακτώντας μάλιστα κύπελλο το 1981 με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Μηνάς Γκέκος  μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το επίπεδο που έχει αλλάξει πλέον η ΑΕΚ.

Χαρακτήρισε τη “Βασίλισσα” ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, αλλά και που έχει αλλάξει σελίδα ,ξεπερνώντας οριστικά τις περιπέτειες του παρελθόντος.

«Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έχει ενισχυθεί και το μπάτζετ έχει μεγαλώσει. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την Ένωση θέλουν να την πάνε εκεί που ανήκει, δηλαδή ψηλά. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα πέρασε πολλές περιπέτειες, αλλά τα κατάφερε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και πάνω από όλα υπομονή και στήριξη από τον κόσμο και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει. Είναι νωρίς για φέτος, αλλά  δείχνει ότι υπάρχει όραμα και σχέδιο».

Ο Γκέκος συμπλήρωσε ότι το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους κιτρινόμαυρους να ελπίζουν.

«Το όνομα , η φανέλα και η οντότητα  των δύο ομάδων ,μετατρέπουν το παιχνίδι σε ντέρμπι. Σίγουρα το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου και θα έχει διαφορετικό πρόσωπο. Η ΑΕΚ έχει πλέον άλλη δυναμική. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι το φαβορί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσει κιόλας. Η ΑΕΚ είναι ανταγωνιστική και έχει τις δικές της πιθανότητες να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι σήμερα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X