Αρβανίτης: «Να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις Αλεξίου»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis 2Ο Γιάννης Αρβανίτης αναγκάστηκε να μην βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι απέναντι στη Δράμα, το απόγευμα του Σαββάτου, θέλοντας να πιέσει καταστάσεις και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν το τμήμα χάντμπολ.

Ο τεχνικός της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι μιλώντας με τον Αλέξη Αλεξίου, πήρε κάποιες εγγυήσεις για χρήματα που θα δοθούν στην ομάδα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία για να επιστρέψουν οι παίκτες στο κλειστό του Μενιδίου για προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ώρα των Σπορ»

“Η συνάντηση έγινε και μπορώ να πω ότι ειπώθηκαν ουσιαστικά πράγματα. Ο κ. Αλεξίου δεσμεύτηκε πως θα μας δώσει το επόμενο διάστημα τα χρήματα που μας είχε υποσχεθεί στην αρχή της χρονιάς. Αυτό είναι αισιόδοξο γιατί σημαίνει πως οικονομικά τουλάχιστον μπορεί να βγει η σεζόν. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι πως συζητήσαμε για την απαξίωση που υπάρχει στην ΑΕΚ όχι μόνο στο τμήμα χάντμπολ με αποτέλεσμα να λειτουργούν εις βάρος μας όσοι μπορούν. Υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει και σε αυτό το κομμάτι και θα έχει παρουσίες εκεί που πρέπει”.

Για το γήπεδο του Μενιδίου:΅“Με το Μενίδι έχει υπάρξει μια συμφωνία να μπούμε από Δευτέρα μέσα μετά από παρέμβαση χορηγών. Μάλιστα ο κ. Αλεξίου υποσχέθηκε πως θα ανέβει και ο ίδιος στο Μενίδι να μιλήσει με τον Δήμαρχο. Είναι σαφές πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό, έχουν υπάρξει παρεμβάσεις για να μείνουμε έξω από το γήπεδο. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι έρμαιο όποιου θεωρεί πως μπορεί να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της και σε αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητη η διοικητική παρουσία. Από την Κυριακή και έχοντας κάνει μια κουβέντα με τον Αλεξίου υπάρχει μια θετική διάθεση. Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι στην πράξη αλλά το κυριότερο είναι πως έχουν κατανοήσει την κατάσταση και περιμένουμε να δούμε”.

Για την απουσία του από τον πάγκο: “Πολύ δύσκολη απόφαση. Έχω να κοιμηθώ δύο μέρες. Και είναι ένας ακόμα λόγος να νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά. Όποιος πει ότι είναι εύκολο αυτό που έκαναν δεν ξέρει από αθλητισμό. Το έκαναν επειδή είναι αυτοί οι αθλητές και αυτή η ομάδα. Για μένα ήταν πολύ δύσκολη στιγμή μετά από δέκα χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Τον παρακολουθούσα από μακριά και οι παλμοί είχαν φτάσει στην κορυφή. Είναι πιο δύσκολο να μην είσαι στον πάγκο από το να είσαι εκεί τελικά”.

Για τον κόσμο: “Για μας είναι ένας ουσιώδης αγώνας. Την στιγμή που όπως ανέφερα για εξωγενείς παράγοντες δεν είμαστε τόσο έτοιμοι όσο θα θέλαμε. Για αυτό το λόγο και χρειαζόμαστε τον κόσμο όσο ποτέ. Περιμένουμε να οριστεί το παιχνίδι και ελπίζουμε να γίνει σε ένα γήπεδο που θα μας επιτρέψει να έχουμε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας. Ένας καθοριστικός αγώνας που θα μας επιτρέψει ενδεχομένως να διεκδικήσουμε έναν από τους δύο στόχους μας”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X