Ξέρει και από "προσγείωση"

Ξέρει και από "προσγείωση"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal aravidis me axarnaikoΠριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό ήμουν περίεργος (όπως και αρκετοί φίλοι με τους οποίους συζητήσαμε το θέμα) για την αγωνιστική συμπεριφορά που θα επιδείξει η Ένωση μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης και το βήμα πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να βγάλουν απ’ το μυαλό τους και μάλιστα μέσα σε χρονικό διάστημα λίγω ημερών ό, τι προηγήθηκε στο Φάληρο και το κυριότερο ότι απ’ τα …μεγαλεία του κυπέλλου, όπου όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους, επέστρεψαν στις μάχες κόντρα σε “άσημους” αντιπάλους όπως ο Αχαρναϊκός.

Κι όμως η σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είναι αξιοπρόσεκτη και για το γεγονός αυτό, εκτός απ’ τους παίκτες, τα εύσημα πρέπει να δοθούν και στον Δέλλα. Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε “διαβάσει” άριστα τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και είχε προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του. Το κυριότερο όμως είναι ότι είχε φροντίσει ώστε να αφήσουν πίσω το ματς με τον Ολυμπιακό. Να το ξεχάσουν και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” λειτούργησαν άψογα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το ότι δεν πέτυχαν πολλά γκολ, είχαν υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους μέχρι να βρουν κενούς διαδρόμους για να διασπάσουν το πολυπρόσωπο κέντρο του Αχαρναϊκού. Προσπάθησαν να παίξουν από τα πλάγια, με τους Μπακάκη και Πεταυράκη να ανεβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις μέχρι την αντίπαλη περιοχή και με έναν εξαιρετικό Δημήτρη Ανάκογλου (για μια ακόμα φορά) να φτάνουν εύκολα στην επίτευξη του στόχου. Αυτό ίσως είναι και το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε απ’ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το γεγονός δηλαδή ότι η ΑΕΚ απ’ τη “γεύση” Super League που πήρε την Τετάρτη, “προσγειώθηκε” ομαλά στην πραγματικότητα που ζει φέτος και δεν παρασύρθηκε απ’ το κλίμα των ημερών που αφορά στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X