Κρατούν την σημαία ψηλά οι μάγκες της ΑΕΚ, σπουδαίο διπλό στην Δράμα (23-29)

ΦΩΤΟ από το Δράμα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÑÁÌÁ - ÁÅÊΧωρίς τον προπονητή της Γιάννη Αρβανίτη και τους Τσαούση-Δημοσθένους να μένουν εκτός αποστολής, η ΑΕΚ κέρδισε την Δράμα με 23-29 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής Α1 χάντμπολ δείχνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει παρά τα τεράστια προβλήματα της.

Η ΑΕΚ χωρίς προπονητή και τεχνικό επιτελείο και με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να αγωνίζεται τραυματίας εκτελώντας παράλληλα και χρέη προπονητή κατάφερε προηγηθεί στο ημίχρονο της Δράμας 13-16. Οι οιωνοί πριν το ματς δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικοί ωστόσο το πάθος των παικτών και η ένταση των φίλων της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο έδωσαν ώθηση στην ομάδα η  οποία παρά το κακό ξεκίνημα έκλεισε θετικά το πρώτο μέρος με 3 τέρματα διαφορά από τους γηπεδούχους.

Εξαιρετική εμφάνιση για την ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κατσίκης ο οποίος πέτυχε 6 γκολ. Πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος παρά από τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Πλεχ, ο οποίος με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του κατά την διάρκεια όλου του δευτέρου ημιχρόνου δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ την Ένωση.

Η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε στις αντεπιθέσεις δεν κινδύνεψε κερδίζοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά τερμάτων κατά την διάρκεια του δευτέρου μέρους. Η κόκκινη κάρτα του Μπαλάς στα μέσα της αναμέτρησης δεν επηρέασε την ομάδα η οποία με τους Γεωργιάδη και Μπακαούκα κάλυψε το κενό του. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έφερε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο της το τελικό (23-29)

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-5, 8-8, 10-10, 11-15, 13-16 (ημχ.), 15-18, 16-22, 20-24, 20-24, 22-26, 23-29.

ΔΡΑΜΑ (Δεμερτζίδης – Τογανίδης): Τσελίδης, Σιδηρόπουλος, Μέλκος, Κοτσαμαρίκογλου 2, Μπαρουκάκης, Παπαδόπουλος Αδ.4, Μίτροβιτς 7, Διδασκάλου 3, Κοβογλανίδης, Χατζηνικολάου, Αντριέφσκι 1, Βαλαβάνης 2, Τορνικίδης 1, Γιάγκου, Κουρτίδης 1, Τουλιγγελίδης 2.

ΑΕΚ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Φίλιππας, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 6, Νικολαΐδης 8, Κολιούλης, Μπάλας, Κατσίκης 6, Παπαδόπουλος Χ. 1, Πλεχ, Παπαδόπουλος Γ. 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Ουζούνης

Δίλεπτα: 5-4

Πέναλτι: 3/3–1/3.

Κόκκινη: 35:39 Μπάλας (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο)

Δείτε πως μετέδωσε την αναμέτρηση το Enwsi.gr.

ANAΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X