Αραβίδης και Κρισάντους μάχονται για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ

Αραβίδης και Κρισάντους μάχονται για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis krisantousΣτην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό, ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε ότι σκοπεύει να κάνει λίγες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μία απ’ αυτές αφορά στην παρουσία του Κολοβέτσιου στην ενδεκάδα αντί του τιμωρημένου Λαμπρόπουλου και η άλλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πεταυράκη να παίρνει τη θέση του Σοϊλέδη, ο οποίος προφυλάχθηκε για λόγους ξεκούρασης.

Όλα δείχνουν ότι η θέση που …παίζεται ακόμα και τώρα είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης με τους Αραβίδη και Κρισάντους να τη διεκδικούν. Ο Έλληνας στράϊκερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποδεικνύει συνεχώς, σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται ότι δικαιούται να είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας. Το γεγονός όμως ότι παίζει ανελλιπώς, έχει κάνει τον Δέλλα να εξετάζει το ενδεχόμενο ξεκούρασης του Αραβίδη και συγχρόνως να δώσει την ευκαιρία στον Κρισάντους να πάρει ένα “γεμάτο” ενενηντάλεπτο, με σκοπό να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο στις συνθήκες της ομάδας.

Μέχρι στιγμής ο Νιγηριανός έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής τόσο στο παιχνίδι με τα Χανιά, όσο και στο ματς με τον Ολυμπιακό και περιμένει την ευκαιρία του για να δείξει ότι ορθώς έπραξε η ΑΕΚ που τον έντυσε στα χρώματά της. Στην προπόνηση του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Αραβίδης βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Δέλλα, αλλά στη συνέχεια πέρασε στη θέση του τον Κρισάντους, δείγμα του ότι παραμένει το ερωτηματικό για το ποιος θα αγωνιστεί αύριο στην κορυφή της επίθεσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X