Μουστακίδης: "Λυπηρό που η ΑΕΚ περνάει τέτοιες καταστάσεις"

Μουστακίδης: «Η αξία της ΑΕΚ δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή εικόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

moustakidisΗ ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και δύσκολα θα μπορέσει να κόψει βαθμούς. Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι τονίζοντας ότι όλα όσα περνάει η ΑΕΚ φέτος είναι λυπηρά.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στην τακτική μας. Είναι λυπηρό που η ΑΕΚ βιώνει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αλλά όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες που είναι στριμωγμένες θα αντιδρούν και πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα. Όπως φάνηκε και στο Κύπελλο με τον Ηρακλή που είναι στην Α2 καμία ομάδα δεν σου χαρίζεται. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε τη δουλειά μας, τόσο καλύτερα διότι έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Οι δυνάμεις μας θα είναι χρήσιμες. Η ομάδα συνεχίζει με τα δικά της παιδιά και αυτό έχει τη χάρη του. Αν πάρουμε τη νίκη θα κρατηθούμε μέσα στην τετράδα. Από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο να κατακτάς τρίποντα γιατί όλες οι ομάδες βγάζουν στο γήπεδο ότι δυνάμεις έχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X