Πρώτη φορά μετά από δύο μήνες χωρίς τον (πολύτιμο) Λαμπρόπουλο

Πρώτη φορά μετά από δύο μήνες χωρίς τον (πολύτιμο) Λαμπρόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulosΣτο ξεκίνημα της χρονιάς χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος όμως δούλεψε πολύ, συνέχισε να βοηθά την ομάδα και ο Τραϊανός Δέλλας τον εμπιστευόταν. Αποτέλεσμα αυτού το τελευταίο διάστημα ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ να αποδεικνύεται υπερπολύτιμος για τα μετόπισθεν. Ειδικά με τον Κολοβέτσιο εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές του 2015.

Ο Λαμπρόπουλος την περασμένη Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ξανά την δουλειά του άψογα. Οποτε χρειάστηκε «καθάρισε» τις δύσκολες φάσεις και η ΑΕΚ στήριξε πολλά πάνω του. Την Κυριακή θα πάρει «ανάσες» καθώς δηλώθηκε να μην αγωνιστεί με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ λόγω καρτών και έτσι εδώ σταματά το σερί των δέκα 90λεπτων για τον 24χρονο στοπερ.

Τελευταίο ματς που δεν αγωνίστηκε ο Λαμπρόπουλος ήταν στις 17 Δεκεμβρίου με τον Φωστήρα στο 4-0 του ΟΑΚΑ και έκτοτε ήταν βασικός και αναντικατάστατος με παρτενέρ πότε τον Κολοβέτσιο, πότε τον Σαρρή και πότε τον Τζανετόπουλο.

ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΕΡΙ 90ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ:

Ολυμπιακός: 90′

Χανιά: 90′

Απόλλων Σμύρνης: 90′

Κέρκυρα: 90′

Παναιγιάλειος: 90′

Αλιμος: 90′

Κέρκυρα: 90′

Καλλιθέα: 90′

Ατρόμητος: 90′

Ηρακλής Ψαχνών: 90′

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X