Στον εισαγγελέα ο Ζωγράφος

Περίεργες κινήσεις προς τον Ζωγράφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zografos1-ζωγραφοςΣτην επιβεβαίωση των όσων έχει υποστηρίξει στην μήνυσή του προχώρησε ο πρώην διαιτητής και νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και τον απείλησε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών επιβεβαιώνεται η κλήση του τελευταίου προς τον διαιτητή, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αρνήθηκε το τηλεφώνημα και ισχυρίστηκε πάντως ότι δεν τον απείλησε.

Ο δκ. Ζωγράφος κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ξυλοδαρμού του και τις καταγγελίες ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δήλωσε ό,τι “ό,τι είχα να πω, το είπα στον Εισαγγελέα”. Ανάμεσα στις επόμενες κινήσεις του εισαγγελικού λειτουργού είναι να κληθεί προκειμένου να καταθέσει,  ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πηγή: News247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X