Απίστευτο: Όχι μόνο αθωώθηκε ο Λαμπρόπουλος, αλλά μπήκε και πάλι στους ορισμούς

Ο Καλαθενός με σαθρές δικαιολογίες αθωώνει τον Λαμπρόπουλο και τον Γρεβένη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώθηκε με το πιο απροκάλυπτο τρόπο. Ο διαιτητής που κατά γενική ομολογία τα έκανε μαντάρα εις βάρος της ΑΕΚ, που σφύριξε έδρα στο ματς Κυπέλλου, όχι μόνο αθωώθηκε για τα όσα συνέβησαν στο Φάληρο, αλλά μπήκε από την ΕΠΟ και στους ορισμούς.

Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του enwsi.gr ότι ο Λαμπρόπουλος βγαίνει λάδι από την διαδικασία και ξαναμπαίνει σε γήπεδο, έστω και ως 4ος στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι στο ρεπόρταζ που διαβάσατε από το πρωί , το enwsi.gr σας είχε βάλει στο κλίμα για το πως πράττουν στην ομοσπονδία στο ζήτημα του εν λόγω διαιτητή, αλλά και τι έλεγαν στελέχη της κιτρινόμαυρης διοίκησης.
«Γελάνε ακόμα και οι δικοί τους. Αυτό είναι η πρώτη τιμωρία τους. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να νικά και τη διαιτησία. Αλλά θα φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο, θα εξαφανίσουμε αυτούς τους ανύπαρκτους τύπους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X