Ο Καλαθενός με σαθρές δικαιολογίες αθωώνει τον Λαμπρόπουλο και τον Γρεβένη

Ο Καλαθενός με σαθρές δικαιολογίες αθωώνει τον Λαμπρόπουλο και τον Γρεβένη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grevenis-labropoulos-γρεβενης-λαμπροπουλοςΤο «έγκλημα» ήταν οργανωμένο. Ο Λαμπρόπουλος δεν πήγε στο Καραϊσκάκη δίχως σύνεργα και προστασία. Είχε στο πλευρό του τον τρομερό Γρεβένη και στα μετόπισθεν τον γνωστό Αρετόπουλο και την υψηλή επιστασία του Καλαθενού. Στους παλιότερους, το όνομα του Ροδίτη παλαίμαχου διαιτητή και νυν παρατηρητή, θυμίζει τις μέρες της σκληρής παράγκας του Θωμά. Από εκεί ορμώμενος, έκανε το θαύμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Καλαθενός έβγαλε λάδι τόσο τον Λαμπρόπουλο, όσο και τον Γρεβένη.

Το τρομερό στη διαδικασία είναι πως αυτό συνέβη με σαθρές δικαιολογίες, που δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από κανέναν σοβαρό άνθρωπο. Ο Καλαθενός αθωώνει τον Λαμπρόπουλο, μολονότι αναγνωρίζει πως δεν υπήρξε φάουλ που προκάλεσε την ισοφάριση του Ολυμπιακού, επειδή…άλλαξε η φάση και η ΑΕΚ είχε δυνατότητα να αμυνθεί! Το πιο τρομερό είναι πως αθωώνει και τον Γρεβένη για το οφσάιντ του Αραβίδη, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος επειδή δεν μπήκε γκολ! Απίστευτα πράγματα, που δεν λέγονται ούτε στην  Ουγκάντα.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά το σύστημα ακόμα έχει βαθιές ρίζες. Σε πρώτη φάση, ακόμα και η έκθεση τους μέσα από τις αστειότητες που πράττουν, η γελοιοποίηση τους στην κοινή γνώμη, είναι σημαντικό στοιχείο. «Γελάνε ακόμα και οι δικοί τους. Αυτό είναι η πρώτη τιμωρία τους. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να νικά και τη διαιτησία. Αλλά θα φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο, θα εξαφανίσουμε αυτούς τους ανύπαρκτους τύπους», σχολίασε στο enwsi.gr κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X