Η ΑΕΚ στα χέρια του

Η ΑΕΚ στα χέρια του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-δελλαςΟι εικόνες ήταν βγαλμένες από τις πιο όμορφες «κιτρινόμαυρες» αναμνήσεις. Όχι βέβαια επειδή η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, αλλά γιατί η εμφάνιση της ήταν η πιο πειστική έπειτα από πολλά χρόνια. Υπήρξαν και άλλες φορές που η Ενωση πήρε σημαντικά αποτελέσματα, αλλά είχε πολλά χρόνια να κάνει τόσο πειστική εμφάνιση. Και αυτό είναι κάτι που πιστώνεται απόλυτα στον Τραϊανό Δέλλα, που έχει καταφέρει να βάλει την προσωπική σφραγίδα του στην ομάδα. Απλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν η πιστοποίηση της εντυπωσιακής δουλειάς που γίνεται στα Σπάτα.

Ο Δέλλας απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτίμησης τόσο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η εικόνα που έχει σχηματιστεί από τον τρόπο που δουλεύει είναι εντυπωσιακή και στην ΑΕΚ υπάρχει η πεποίθηση πως έχουν κάνει διάνα, βρίσκοντας τον τεχνικό της επόμενης δεκαετίας. Και είναι γεγονός, πως με το ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που παίζει η Ενωση, με τη σοβαρή δουλειά (σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο) που γίνεται σε βάθος, η ομάδα κάνει άλματα προόδου σε ενάμιση χρόνο.

Η ανάδειξη του Δέλλα σε προπονητή της ΑΕΚ, αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του Μελισσανίδη. Από το περασμένο καλοκαίρι ακόμα, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης πόνταρε στην προσωπικότητα, το κύρος, τις γνώσεις και την όρεξη για δουλειά του «Κολοσσού». Τον στήριξε με το πιο έμπειρο και ικανό επιτελείο, τον προίκισε με την ασπίδα και την προστασία του Ντούσκο. Και τώρα, η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να αναδείξει τον νέο Μπάγεβιτς, τον προπονητή που θα αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X