Ενθουσιασμένος από την ομάδα, προβληματισμένος από τη διαιτησία ο Μελισσανίδης

«Σαν μισούνται αναμεσό τους δεν τους πρέπει λευτεριά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΑν και βρισκόταν στο Λονδίνο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε χθες το βράδυ συντονιστεί με το Καραϊσκάκη και ζούσε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβαιναν στο γήπεδο. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με όσους είχαν πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα υπάρξει κάποιο παρατράγουδο. Και βέβαια, δεν χόρταινε να βλέπει την ομάδα και να χαίρεται για την εμφάνιση της.

Ο Μελισσανίδης ήταν ενθουσιασμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Είχε μεγάλη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας, που δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο της, αλλά αντίθετα επέβαλε τον δικό της τρόπο παιχνιδιού και ήταν αφεντικό της αναμέτρησης. Αυτό που τον προβλημάτισε ήταν η διαιτησία του Λαμπρόπουλου, που υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο Μελισσανίδης ανησυχούσε πως θα υπήρχε εχθρική διαιτησία, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει πως υπήρξε τέτοια πιστολιά.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι. Σήμερα ενημερώθηκε πως ο Καλαθενός βγάζει λάδι τον Λαμπρόπουλο και εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο. Βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν λύσεις με την παρούσα κατάσταση στην ΕΠΟ, αλλά στην ΑΕΚ θα κάνουν ό,τι απαιτείται για να προστατέψουν την ομάδα. Ο «τίγρης» επιστρέφει απόψε στην Ελλάδα και έδειχνε να αδημονεί για το ματς της Κυριακής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X