Το «κάστρο» έπεσε (VIDEO)

Το «κάστρο» έπεσε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos-oikonomopoulos-βασιλοπουλος-οικονομοπουλοςΕίναι γεγονός, πως για να μπορέσει μια ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, απαιτείται πρώτιστα η δημιουργία μίας ανίκητης έδρας. Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν έτσι και αλλιώς μια άτρωτη έδρα, αλλά ακόμα και τα κάστρα κάποια στιγμή «πέφτουν». Τη μαγική σεζόν του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος αυτό συνέβη μία μέρα σαν σήμερα του 1989, όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Αρη. Αλλά ήταν μια υπόθεση που δεν στοίχισε στην Ενωση.

Η ήττα είχε έρθει σε ένα «παγωμένο» γήπεδο, από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη. Ηταν η μοναδική απώλεια της ΑΕΚ στο γήπεδο της εκείνη τη χρονιά, όπου κατάφερε να υποτάξει κάθε αντίπαλο και να έχει τη βάση για την επιτυχία της. Και παρά τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε, αποδείχθηκε πως όταν έχεις διοίκηση, προπονητή και συσπειρωμένο κόσμο, δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”VUngL4PZ5dY” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X