Αυτοκτονία για την ΑΕΚ, οδυνηρός αποκλεισμός στην Κυψέλη

Αυτοκτονία για την ΑΕΚ, οδυνηρός αποκλεισμός στην Κυψέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek paoΗ ΑΕΚ δεν στάθηκε αντάξια των περιστάσεων, έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιεί νέρο σε ένα παιχνίδι με «αυτοκαταστροφικό» χαρακτήρα για την ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη.

Οι κιτρινόμαυρες είχαν δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό ωστόσο έχοντας σαφή υπεροχή κατάφεραν να προηγηθούν και μάλιστα με προβάδισμα πρόκρισης, 0-2 σετ, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν αδύνατώντας να κάνουν την υπέρβαση σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο αποκλεισμός ήρθε για την Ένωση στο τάι μπρέικ όπου και εκεί οι «κιτρινόμαυρες» είχαν προβάδισμα πρόκρισης το οποίο όμως έχασαν εύκολα δίνοντας δώρο στον Παναθηναϊκό την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Βρέθηκε μάλιστα να χάνει με 7-2. Ωστόσο Ιβάνοβα και Κατσαντώνη, με τα καλά τους σερβίς, με την πολύτιμη συνδρομή της Αργυροπούλου, έφεραν την ΑΕΚ στο 8 -8. Οι κιτρινόμαυρες έδειξαν πολλή μεγάλη συγκέντρωση και παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω με 14-11 βρήκαν τις λύσεις όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά να πάρουν και προβάδισμα με 16-15. Το ματς πήγαινε πόντο πόντο. Η Ιβάνοβα με άσσο έφερε το ματς στο 2204, με την Αργυροπούλου να τελειώνει το σετ με μπλοκ άουτ.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ ξεκίνησε και πάλι συγκεντρωμένη.  Οι κιτρινόμαυρες πήγαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 7-8, αλλά και 8-13, αλλά οι πράσινες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έγιναν σε σερβις και ισοφάρισαν σε 13-13, ενώ πέρασαν μπροστά και με 14-13.

Ο Παναθηναϊκος πίεσε στο σέρβις, εκμεταλλεύτηκε την μέτρια υποδοχή της Ένωσης και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο πόντων 16-14. `Η ΑΕΚ με Γιακουμή και Αργυροπούλου ισοφάρισε σε 16-16.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ρουμελιώτη έμεινε πίσω με 19-17, τελικά με Αργυροπούλου και Κατσαντώνη ισοφάρισαν σε 19-19, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ προηγήθηκε με 21-22 και 21-23 με την Κατσαντώνη. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κάνει το 21-24 αλλά διπλή μπαλιά της Γιακουμή έβαλε τις πράσινες μέσα στο ματς, αλλά ή Κατσαντώνη έκανε το 22-24, δίνοντας μεγάλη ανάσα για την Ένωση, ενώ με πλασέ η Ιβάνοβα έκανε το 22-25, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα με 2-0 σετ.

 

Στο 3ο σετ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Προηγήθηκε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 7-8, με την ΑΕΚ να είναι εξαιρετική. Μάλιστα στη συνέχεια προηγήθηκε με 7-10, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη και αυτοκτόνησε χάνοντας δύο φορές σετ μπολ και ματς μπολ, με τον Παναθηναϊκό να της κλέβει τη νίκη με 28-26.

Στο τέταρτο σετ οι «κιτρινόμαυρες» δέχθηκαν ήττα με κάτω τα χέρια με σκορ 14-24, με τις γηπεδούχες να φέρνουν στα ίσια το παιχνίδι στέλνοντας το παράλληλα στο τάιμ μπρέικ.

Εκεί, η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη, αν και πάλι είχε το προβάδισμα πλήρωσε τα λάθη της παραδίδοντας με τα δικά της χέρια την πρόκριση στις «πράσινες».

Τα σετ: (23-25, 22-25, 28-26, 25-15,15-13)

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X