Διαγωνισμός για 10 προσκλήσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Η «αγία τριάδα» της ΑΕΚ αποδεικνύεται προσηλωμένη στον κοινό στόχο της ομάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensaherstonenglishΕπόμενο ματς για την ΑΕΚ είναι το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στην ΚΑΕ δίνουν 10 προσκλήσεις για το ματς μέσω διαγωνισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γράψου στην ανανεωμένη σελίδα aekbc.gr και τα επίσημα social media της «βασίλισσας» και κέρδισε 10 προσκλήσεις για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 16 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.

Κάνε like (Facebook), follow (Twitter, Pinterest, Google+), subscribe (YouTube) και εγγραφή στο newsletter (www.aekbc.gr). Ακολούθησε τη «βασίλισσα» σε όλα τα socialmediaκαι αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις.

Στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της είναι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου, διαδραστικού περιβάλλοντος για την ενημέρωση και αμφίπλευρη επικοινωνία με τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτό συμβάλλει και η ανάπτυξη μιας πλήρους επίσημης παρουσίας στις κυριότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες καλούμε να εγγραφεί όλο το φίλαθλο κοινό μας (πέραν της εγγραφής στο newsletter του www.aekbc.gr), για να κάνουμε την ΑΕΚ «Βασίλισσα» και στα social media.

Η κλήρωση και η ανακοίνωση των δέκα νικητών θα γίνει την Παρασκευή 13-2-2015 από το www.aekbc.gr.

Οι διευθύνσεις των επίσημων προφίλ της ΚΑΕ ΑΕΚ στα κυριότερα social media είναι οι ακόλουθες:

Facebook: https://www.facebook.com/aekbasketballclub

Twitter: https://twitter.com/aekbcgr

YouTube: https://www.youtube.com/c/AekbcGr

Pinterest: https://www.pinterest.com/aekbc/

Google+: https://www.google.com/+AekbcGr»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X