Η αεροπλανική γκολάρα του Ντούσκο (VIDEO)

Η αεροπλανική γκολάρα του Ντούσκο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-μπαγεβιτςΕίναι γεγονός, πως όσοι τυχεροί μπόρεσαν και πρόλαβαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ, δέθηκαν για πάντα ανεξίτηλα μαζί του. Ο ορισμός του σέντερ φορ, ψηλός, δυνατός, με άψογη τεχνική κατάρτιση και με ικανότητα να κάνει απίστευτα πράγματα με τη μπάλα. Αλλά και στον αέρα, ο Ντούσκο ήταν ασυναγώνιστος. Χαρακτηριστικό είναι το απίστευτο, αεροπλανικό γκολ, που πέτυχε μια μέρα σαν σήμερα του 1980 στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ επιτίθονταν από αριστερά με τον Φράνιο Βλάντιτς να βγάζει τη σέντρα. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε κοντά από το δεύτερο δοκάρι, αλλά αρκετά ψηλά. Ο Μπάγεβιτς δεν το σκέφτηκε και πολύ. Με απίστευτο άλμα έφτασε το κεφάλι του πάνω από το ύψος του οριζόντιου δοκαριού και με απίστευτη γυριστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Φορτούλα που δεν ήξερε από πού του ήρθε η μπάλα.

Ηταν το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα και η ΑΕΚ συνέχιζε με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τίτλου της περασμένης σεζόν. Βέβαια, ήταν μια ομάδα που είχε κορεστεί και δεν είχε φρεσκάδα και αγωνιστικές λύσεις, με αποτέλεσμα εν τέλει να καταταγεί 4η στη βαθμολογία. Εκείνο το απόγευμα πάντως, είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με γκολ του Βλάχου και του Αρδίζογλου (ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Γκουερίνο), επικρατώντας με 3-1.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”yItjlW5huF4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X