Γκάλο: "Mία από τις καλύτερες επιλογές η ΑΕΚ"

Γκάλο και Τασουλής "αρέσουν" στην ΑΕΚ και εξετάζονται ενόψει του καλοκαιριού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galoΤην προηγούμενη εβδομάδα το enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελέυθερος από τη Μπράγκα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday” επιβεβαίωσε ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας και η ΑΕΚ αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του. Όπως είχατε διαβάσει στο enwsi.gr επίσημη πρόταση ακόμα δεν υπάρχει προς την πλευρά του παίκτη. Μόνο επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Γκάλο να τονίζει:

“Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση ακόμα από την ΑΕΚ. Αλλα φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ του μεγέθους που είναι η ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος από την Μπράγκα και μπορώ από τώρα να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα επιθυμώ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Και θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές η ΑΕΚ. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X