Τα ίσα μέτρα και ίσα σταθμά να τηρηθούν από το ντέρμπι περιμένουν στην ΑΕΚ

Τα ίσα μέτρα και ίσα σταθμά να τηρηθούν από το ντέρμπι περιμένουν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos-λαμπροπουλοςΗ χθεσινή μέρα είχε διφορούμενα συναισθήματα για την ΑΕΚ. Από τη μία, την ικανοποίηση και την πίστη πως η νέα πολιτική ηγεσία του αθλητισμού έχει την πρόθεση να εφαρμόσει κανόνες ισονομίας και από την άλλη, να βλέπει τα χτυπήματα του σαθρού χτυπήματος: ο άπειρος και με κακό προηγούμενο απέναντι στην ΑΕΚ, Λαμπρόπουλος και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρετόπουλος (ο προστατευόμενος του Μπουτζιώλη) 4ος διαιτητής στο ντέρμπι.

Τα μηνύματα που έλαβε η ΑΕΚ (ο Μελισσανίδης ενημερώθηκε άμεσα τηλεφωνικά από τον Ασλανίδη μετά το ραντεβού) από τον Σταύρο Κοντονή, ήταν θετικά. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για ίσες αποστάσεις, ακόμα και αν αναγκαστεί να έρθει σε ρήξεις και να αλλάξει το δημιουργημένο στάτους. Ζήτησε τη συνδρομή της ΑΕΚ, τόνισε πως είναι ενήμερος και επιθυμεί να υπάρξει πρόοδος στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις, έδειξε διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Την ίδια στιγμή, η ΕΠΟ χτυπά με τον πιο έντονο τρόπο. Όρισε έναν διαιτητή με ελάχιστες παραστάσεις, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να βάλουν κάποιον διεθνή με σημαντικές εμπειρίες. Βάζουν στο στόμα του λύκου την ΑΕΚ με τον Αρετόπουλο να κάνει κουμάντο στους πάγκους και στα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ξεκάθαρο, πως η ΑΕΚ ζητά και προσδοκά τα ίσα μέτρα και ίσα σταθμά να τηρηθούν από το αυριανό ντέρμπι και ελπίζουν να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X