Το καμάρι της Λακωνίας και της ΑΕΚ (VIDEO)

Το καμάρι της Λακωνίας και της ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koutoulas-κουτουλαςΗ ανάδειξη παικτών από τα τμήματα υποδομής παραμένει διαχρονικά μια ανάγκη της ΑΕΚ. Στα άγονα χρόνια της δεκαετίας του ’80, υπήρξε μια έκλαμψη στο πρόσωπο του Γιώργου Κούτουλα. Ο νεαρός Σπαρτιάτης, από τη Σκάλα Λακωνίας, ήταν από τα πιο σημαντικά ταλέντα των τμημάτων υποδομής και έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Ενωσης, με τη φανέλα της οποίας  κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα λιγκ καπ, δύο σούπερ καπ σε δέκα χρόνια καριέρας!

Οι αριθμοί του Κούτουλα (που γεννήθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1967) ήταν εξίσου εντυπωσιακοί. Σε αυτή την δεκαετία, έπαιξε σε 136 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας τέσσερις φορές. Είχε 45 συμμετοχές στο κύπελλο με ένα τέρμα και 15 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ηταν πάντα μια προσωπικότητα που αντιμετωπίζονταν με αγάπη και σεβασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς ήταν και είναι κομμάτι του. Ο Κούτουλας ξεκίνησε ως αριστερός μπακ.

Το καλοκαίρι του 1988 αποτέλεσε μέλος της χρυσής Εθνικής Ελπίδων που έφτασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ιστορικά έχουν μείνει τα παιχνίδια με την Γαλλία, όπου έσβησε τον πολύ Ερίκ Καντονά. Ενας τραυματισμός του στέρησε ταχύτητα και τον ώθησε να παίξει στο κέντρο της άμυνας, όπου ήταν αξιόπιστη επιλογή. Μετά την ΑΕΚ, αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”jznHyjs3TNQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X