Ισονομία και "κάθαρση" στο ποδόσφαιρο ο νέος Υπουργός, θετικός για το γήπεδο

Ισονομία και "κάθαρση" στο ποδόσφαιρο ο νέος Υπουργός, θετικός για το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kontonis-κοντονηςΙκανοποίηση υπάρχει στην ΑΕΚ έπειτα από τη συνάντηση γνωριμίας που είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης με τον νέο Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Η συνάντηση δεν ήταν απλά εθιμοτυπική – δεν είναι τυχαίο πως κράτησε 1:45 λεπτά – και έδειξε διάθεση από την Πολιτεία για να υπάρξουν κανόνες ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα, τηρώντας ίσες αποστάσεις απ’ όλους.

Ο Κοντονής έδειξε αποφασισμένος, αλλά και αποφασιστικός στη θέσπιση κανόνων που θα πρέπει να τηρούνται απ’ όλους, είτε αρέσει, είτε όχι. Σε αυτήν την προσπάθεια ζήτησε τη βοήθεια της ΑΕΚ, η οποία μέσω του προέδρου της κατέστησε σαφές, πως επιθυμεί να υπάρχει ισονομία. Ο Υπουργός άγγιξε και το θέμα της βίας, δείχνοντας έντονα προβληματισμένος. Ωστόσο, φαίνεται πως κατανόησε έπειτα από τη κουβέντα, πως η βία παράγεται από το ζοφερό κλίμα στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό. Επίσης, έδειξε απόλυτα ενήμερος για την εξέλιξη των δικών που αφορούν την εγκληματική οργάνωση και το σκάνδαλο των “στημένων” αγώνων.

Παράλληλα, ο νέος Υπουργός έδειξε θετική διάθεση για το θέμα του γηπέδου. «Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Θα καθίσουν οι αρμόδιοι φορείς και θα βρουν λύση», είπε σε κάποια στιγμή της συζήτησης. Επίσης, αποδέχθηκε πως δεν υπάρχει αμφιβολία, πως το έργο θα ομορφύνει την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. «Εμείς ήρθαμε να φτιάξουμε στον χώρο που μας ανήκει και σας εγγυώμαι πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο», ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Ασλανίδης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X