Τσιόκας: "Στόχος μας το μετάλλιο"

Χαμόγελα για την επιστροφή Τσιόκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TSIOKAS ΤΣΙΟΚΑΣΔηλώσεις στο “SportsOnAir.gr” παραχώρησε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ, Χαράλαμπος Τσιόκας, σχετικά με το final four εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά να ευχαριστήσω τους αθλητές μου και τους εφόρους του τμήματος των εφήβων της Α.Ε.Κ. για την συνέπεια, τον ζήλο και την αγάπη τους για την ομάδα, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη του αρχικού στόχου που είχαμε θέσει, τη συμμετοχή της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο F4 της ΕΣΠΑΑΑ και την διεκδίκηση πλέον της τρίτης θέσης στο μικρό Τελικό.

Θέλω η ομάδα μας να παίξει καλό βόλεϊ και μέσα από αυτό να έρθει και το επιθυμητό  αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον αντίπαλό μας είναι μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία στα ημιτελικά, η οποία στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια μας κέρδισε 3-2 στις λεπτομέρειες και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Κλείνοντας ελπίζω να υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να παρακολουθήσει δύο δυνατούς αγώνες και  να συμμετάσχει σ” αυτή τη γιορτή χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παιδιών και των τεσσάρων ομάδων».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X