Εύκολα η ΑΕΚ νίκησε 3-0 σετ τον Ηρακλή και επέστρεψε στις επιτυχίες

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ-Ανατόλια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_volley_gynaikwn_anatoliaΣτις νίκες επέστρεψαν οι αθλήτριες της ΑΕΚ, οι οποίες επικράτησαν 3-0 σετ του Ηρακλή στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής βόλεϊ γυναικών διατηρώντας την διαφορά από τον ΑΟ Θήρας.

Η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του ματς απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην υποδοχή στο πρώτο σετ κατάφερε να το κερδίσει με 25-14. Η υποδοχή …ταλαιπώρησε και στο δεύτερο σετ την «κιτρινόμαυρη» ομάδα η οποία δυσκολεύτηκε στα τελειώματα των φάσεων κάνοντας παράλληλα αρκετά λάθη. Στα τέλη του δευτέρου σετ η Νικούλη και η Αργυροπούλου πήραν την ομάδα στις πλάτες τους με την ΑΕΚ να κερδίζει 25-20. Αυτό ήταν και το μοναδικό σετ στο οποίο η ΑΕΚ προβλημάτισε με την απόδοσή της αλλά δεν της στοίχησε. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Μανώλης Ρουμελιώτης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις κορασίδες οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά και η ΑΕΚ με το 25-10 πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Δείτε πως μετέδωσε το Enwsi.gr την αναμέτρηση

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X