Οι 100 μέρες που άλλαξαν την ΑΕΚ

Οι 100 μέρες που άλλαξαν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-αγγελοπουλοςΑποτελεί την πιο ξεκάθαρη απόδειξη, πως τίποτε δεν τελειώνει μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΑΕΚ είχε επιστρέψει στην Α1, αλλά φαινόταν πως αποτελούσε πρόσκαιρη διαδικασία. Ανύπαρκτη διοίκηση, πολλά λάθη και μηδαμινό επενδυτικό ενδιαφέρον, ομάδα που στήθηκε με λάθος τρόπο και είχε κακές επιλογές. Τα πράγματα έδειχναν να οδηγούνται στον αφανισμό, μέχρι τη μέρα που ευαισθητοποιήθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Γνωστός Ενωσίτης, έχοντας αναμιχθεί παραγοντικά με την ΑΕΚ από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη, μπήκε μπροστά και η «Βασίλισσα» βρήκε τη λάμψη της.

Σε αυτές τις 100 μέρες που μεσολάβησαν από τα τέλη Οκτωβρίου που ο Αγγελόπουλος ανέλαβε την ηγεσία της ΚΑΕ, συνέβησαν περισσότερα πράγματα απ’ όσα συνέβαιναν στην ΑΕΚ τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ομάδα απέκτησε εκ νέου υπόσταση, έγινε υπολογίσιμο μέγεθος εντός και εκτός συνόρων, στελεχώθηκε με τους κορυφαίους σε κάθε επίπεδο. Η ΚΑΕ λειτουργεί υπό τις οδηγίες του Σταύρου Δουβή, η ομάδα κάτω από τη μπαγκέτα του Ντράγκαν Σάκοτα, το ρόστερ έχει πλέον παίκτες ευρωλιγκάτους, υψηλού επιπέδου.

Η ΑΕΚ δεν είναι πλέον ο φτωχός συγγενής. Είναι η ομάδα που έρχεται για να διεκδικήσει τίτλους από την επόμενη κιόλας σεζόν. Είναι η ομάδα που διεκδικεί επί ίσοις όροις τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα από την επόμενη περίοδο. Μετατρέπεται εκ νέου σε ανταγωνιστικό μέγεθος, ενώ ο Αγγελόπουλος κλείνει κομβικές συμφωνίες: χορηγούς, τη μόνιμη παρουσία στο ΟΑΚΑ. Και μπροστά έρχεται η μόνιμη απόκτηση γραφείων για την ΚΑΕ, οι σκέψεις για μετοίκηση στο Γαλάτσι και πολλά ακόμα. Η ΑΕΚ θέλει και θα γίνει ξανά η «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ και ο Αγγελόπουλος είναι περήφανος γι’ αυτό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X