Στην Αττάλεια της Τουρκίας ο Μιλοβάνοβιτς για να τσεκάρει στόχους ενόψει καλοκαιριού

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΑν και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με τις προσθήκες των Γιόχανσον και Κρισάντους, το σκάουτινγκ δεν σταματά. Αντίθετα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enwsi.gr, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Τουρκία, έχοντας τελικό προορισμό την Αττάλεια. Εκεί, στο νότιο κομμάτι της γειτονικής χώρας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπέλεκ, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα τσεκάρει τους επόμενους στόχους του ενόψει καλοκαιριού.

Στη συγκεκριμένη περιοχή, με εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, προετοιμάζονται ομάδες από χώρες που έχουν χειμερινή διακοπή στα πρωταθλήματα τους. Εκεί βρίσκονται δεκάδες σύλλογοι από τη Ρωσία, την Ουκρανία, αλλά και άλλες χώρες του ανατολικού μπλοκ. Υπάρχουν ακόμα ομάδες από τη Σκανδιναβία, τη Βαλκανική χερσόνησο, την Ασία και την Αραβία. Εκεί υπάρχουν οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον «Μίλο».

Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr, o Μιλοβάνοβιτς θα παραμείνει στην Τουρκία ως και το Σάββατο και θα επιστρέψει στην Αθήνα την επομένη για να είναι παρών στο ματς της ΑΕΚ με τα Χανιά. Σε αυτό το διάστημα της τριήμερης παραμονής του θα δει οκτώ παιχνίδι, ένα εκ των οποίων φέρεται πως είναι αυτό ανάμεσα στη Σπάρτα Πράγας και τη Στεάουα Βουκουρεστίου που διεξάγεται αύριο. Ο «Μίλο» θα έχει επαφές, θα δει στόχους και ενδεχομένως θα «ψωνίσει» τον εκλεκτό του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X