Επαφή της ΑΕΚ με τον Γκάλο για να ντυθεί το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα

Επαφή της ΑΕΚ με τον Γκάλο για να ντυθεί το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galoΤο όνομα του Ροντρίγκο Γκάλο ακούστηκε ξανά στα γραφεία της ΑΕΚ. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, δεν ακούστηκε απλά, αλλά ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με την πλευρά του παίκτη σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών από το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος ανήκει στη Μπράγκα αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Πάκος Φερέιρα, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και έχει προταθεί στην Ένωση, με την περίπτωσή του να εξετάζεται από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Γκάλο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν φόρεσε με απόλυτη επιτυχία τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Μια θέση δηλαδή στην οποία αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Μπακάκης και ο Γεωργέας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει προταθεί και στον Παναθηναϊικό, αλλά και στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΚ αν θα τον κάνει δικό της.

Μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του παίκτη έχει ήδη γίνει και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και θεωρεί ότι η ΑΕΚ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Γκάλο δεν βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές των “κιτρινόμαυρων” αφού και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν είχε τεθεί θέμα απόκτησής του, χωρίς όμως να προχωρήσει τότε η περίπτωσή του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X