Αρβανίτης: "Περίεργη η αναβολή του ημιτελικού"

ΦΩΤΟ από το Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitisΓια την κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, την αναβολή του αγώνα με τον Διομήδη, αλλά και τα όσα έγιναν πέρυσι, αναφέρθηκε ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Αρβανίτης μιλώντας στον Novasportfm. 94.6.

Αναλυτικά:

-την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Διομήδης Άργους, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο κλειστό της Χαλκίδας:

«Είναι λάθος απόφαση να μην γίνει ο αγώνας. Το μάθαμε σήμερα λίγες ώρες πριν το ματς και μείναμε έκπληκτοι. Αρχικά όλοι παράγοντες ήταν θετικοί να γίνει το παιχνίδι και μου φαίνεται περίεργο αυτό που συνέβη. Προσπαθούμε να βάλουμε το χάντμπολ σε καλύτερα γήπεδα. Η ΑΕΚ είναι μι ομάδα που μπορεί να φέρει κόσμο στο γήπεδο και να ανεβάσει το άθλημα, κάποιοι ίσως θέλουν το χάντμπολ να παίζεται σε μικρά γήπεδα.

Στο Μενίδι είμαστε πολλά χρόνια αλλά η νέα δημοτική αρχή δεν μας θέλει. Ελπίζω να λυθεί το θέμα γιατί χωρίς προπόνηση δεν γίνεται τίποτα. Η ΑΕΚ δυσκολεύεται αν βρει έδρα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια νέα προσπάθεια και να προωθήσουμε το χάντμπολ που είναι πολύ θεαματικό και οι φίλοι της ομάδας το έχουμε λατρέψει. Έχουμε κάποιο ραντεβού αύριο για το θέμα του γηπέδου και ελπίζω να έχουμε θετική εξέλιξη. Αν πάμε σε μεγαλύτερο χώρο θα κόψουμε και περισσότερα εισιτήρια».

-την κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της Ένωσης:
«Υπήρξε ένα κενό διοικητικό με τον Αλέξη Αλεξίου ένα διάστημα να έχει εγκαταλείψει και ταυτόχρονα δημιουργήθηκε μια ένταση. Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν οριακά να μην υπάρξουμε φέτος σαν ομάδα. Υπήρξε μια πολύ θετική παρέμβαση από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, με μόνο τέσσερις παίκτες και πολύ κακή ψυχολογία».

-Τι συνέβη πέρσι:
«Ο Δημήτρης Λαζόπουλος ήρθε με ενθουσιασμό αλλά δεν άκουσε αυτούς που έπρεπε. Έκανε κινήσεις πέρα από τα όρια του ελληνικού χάντμπολ. Καμία ελληνική ομάδα δεν παίρνει σε δύο χρόνια το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μάλλον κάποιοι τον είχαν πείσει για το αντίθετο…. Αυτό είχε αποτέλεσμα να απογοητευτεί πολύ γρήγορα. Έβαλε πολλά λεφτά, περίπου 600.000, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν έφτασαν στο τμήμα! Από ένα σημείο και μετά το πήρε πάνω του και στα μεταγραφικά και έκανε κάποιες υπερβολικές κινήσεις αλλά το κακό είναι ότι δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχα στο μυαλό μου. Με ένα βάθος χρόνου 3-4 ετών. »

-Τη συμφωνία να αναλάβει την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ:
«Είχα συμφωνήσει να αναλάβω την ομάδα αλλά δέχθηκα απίστευτη πίεση από τον κόσμο της ΑΕΚ. Με έπαιρναν τηλέφωνα οπαδοί της ΑΕΚ και μου ζητούσαν να μην φύγω. Έτσι έσπασα και γύρισα πίσω. Υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι στην ΑΕΚ, από το υστέρημα τους βοηθάνε το τμήμα και έτσι δεν μετανιώνω που τελικά αποφάσισα να μείνω. Εμείς χτίζαμε μια ομάδα με προοπτική. Πέρσι είχαμε έτοιμη μια εξαιρετική έτοιμη 2η ομάδα, αλλά μετά τα όσα συνέβησαν διαλύθηκε, αλλά είναι κάτι που διορθώνεται».

-τα αίτια για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος:
«Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν υπήρχε κανένας στο πλευρό της ομάδας στα δύσκολα. Ήμασταν εμείς , η ομάδα και ο κόσμος. Αν υπήρχε υγεία οικονομικά θα τα καταφέρναμε. Υπάρχουν οφειλές από πέρσι, δεν ξέρω αν υπάρχουν συμφωνίες να πληρωθούν αργότερα. Πάντως το θέμα είναι βιοποριστικό για πολλά παιδιά».

-τι γίνεται με το οικονομικό σκέλος;
«Το καλοκαίρι υποσχέθηκε ο ΑΣ να μα ς δώσει 60-80 χιλιάδες, δεν έχει πλησιάσει αυτό το νούμερο, μετά την παρέμβαση της Original πήραμε μια βοήθεια αλλά όχι κοντά στο νούμερο που μας είχαν υποσχεθεί. Υπάρχουν κάποιοι χορηγοί που ενισχύουν συνεχώς την ομάδα και όπως είπα πριν η βοήθεια του κόσμου είναι απίστευτη, έδωσε και ο κ. Αγγελόπουλος πρόσφατα 10 χιλιάδες ευρώ και πορευόμαστε… Πιστεύω ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γηπεδικό και όχι το οικονομικό»

-την κόντρα με τον Διομήδη, όταν γίνει το παιχνίδι…
«Εμείς πάμε για νίκη δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι άλλο. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή γιατί ξεκινήσαμε μόνο με 5 παιδιά από πέρσι αλλά ο χρόνος κυλάει υπέρ μνας. Εμείς θα πάμε για τη νίκη κόντρα στον Διομήδη γιατί το κύπελλο είναι ένας θεσμό που μας πάει. Μακάρι να πάμε στον τελικό και να κοντραριστούμε σε αυτόν με τον ΠΑΟΚ».

-την απώλεια του τερματοφύλακα Τσιλιμπάρη:
«Έχουμε βελτιώσει το αμυντικό μας κομμάτι συνολικά είμαστε πολύ καλύτεροι προσπαθούμε περισσότερο. Είναι διαφορετικά γιατί ο Νίκος είναι απώλεια και μας έδινε σιγουριά».

-την υπόθεση τίτλος:
«Νομίζω ότι όλες οι ομάδες στην πρώτη τετράδα μπορούν το πρωτάθλημα. ΠΑΟΚ, Διομήδης, Φίλλιπος και εμείς….. Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων και πολλές ομάδες διεκδικούν μια θέση στην 8αδα».

-αν υπάρχει αδικία στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ:
«Ίσως θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη και καλύτερη συμπεριφορά απέναντι μας γιατί έχουμε φέρει χαρές στην ΑΕΚ και τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι μεγάλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X